PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. január 6., kedd

FIGYELEM KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ MAGYAROK

FIGYELEM KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ MAGYAROK

A banki szabadrablás egy újabb bizonyítéka: Tünde Gáspártól átvéve
“FIGYELEM KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ MAGYAROK ! 

helló mindenkinek !
 

Szeretnék egy új csalási módot megosztani veletek pénzátutalással kapcsolatban ! 
Több éve küldözgetek haza angol fontot amit otthon deviza számláról szintén fontban vesznek ki ! Az utóbbi időben azt vettem észre hogy küldött összeg hiányosan érkezik meg vagy levonás történt az összegből ! Bementem reklamálni az itteni bankomhoz, hogy hova tűnik a pénzem és miért ? Hosszas utánjárás után kiderült hogy az általam küldött összeget a bank közép árfolyamon átváltja forintra és utána vissza váltják ismét fontra majd eladási áron kiadják az otthoni fél részére a különbözetet pedig minden tájékoztatás vagy értesítés nélkül pofátlanul zsebre vágják! Majd ezek után a megmaradt összegből aljas szemét módon kezelési költség megint levonnak egy összeget ami természetesen nem kis összeg ! 

Azért írtam ezt ki mert biztosan nem én vagyok az egyetlen akivel ezt elkövették ! 
Bárki akinek hiányzik pénz az átutalt összegből nyugodtan reklamáljon az itteni banknál és rövid időn belül vissza kapja a pénzét !  
Az én bankom azonnal email és hivatalos levél útján felszólította az otthoni bankot hogy ez manipuláció, csalás és lopás is egyben !ezzel egy időben a számlámra utalta az eltűnt pénzemet!!! sajnos ez bevett szokás magyar honban ! 

Hát röviden ennyi mindenkitől elnézést a hosszúra nyúlt írásért , de ha csak egy embernek segítettem már akkor megérte ! üdv mindenkinek !”
 

Oszd meg,hogy mindenkihez eljusson.
 
Forrás : www.mindenegybenblog.hu



A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/01/06/figyelem-kulfoldon-dolgozo-magyarok.php