PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. január 19., hétfő

Ingyenes internetet kaphat mindenki

Ingyenes internetet kaphat mindenki

Az internet manapság szinte elengedhetetlen minden háztartásban, lassan egy kis túlzással nem lehet internet nélkül élni, hiszen itt nézzük meg a reggeli híreket, itt tájékozódunk a holnapi időjárásról, itt tartjuk a kapcsolatot az ismerőseinkkel, itt keressük meg a vacsora receptjét, itt rendeljük meg a pizzánkat és még sorolhatnám.Ugyanakkor a mai gazdasági helyzet mellet
Magyarországon mégis kicsit luxusnak számít az internet előfizetés, ugyanis az alacsony bérek mellett és a magas kiadásoknak köszönhetően az internet előfizetés is nagy terhet ró a családokra!Mégis meglelően sok család rendelkezik internet előfizetéssel, bár sokan tulajdonképpen erőn felül fizetik hónapról hónapra!A Google adatai szerint 2020-ra mindenkinek lesz már internet kapcsolata.
A Google adatai szerint 2020-ra mindenkinek lesz már internet kapcsolata. 
Ez a dolog elég hihetetlennek tűnik, hiszen Magyarországon számos család és a létminimum alatt, mélyszegénységben, nekik még a mindennapi kenyerük sincs meg, nem hogy számítógépük vagy internet csatlakozásuk. Kiderült azonban, hogy a Google nem a levegőbe beszélt már meg is kezdték a munkájukat, annak érdekében, hogy ők adhassanak ingyenes internetet az egész világnak. Mellettük felvették a küzdelmet másik is, van a versenyben, olyan is, aki nemrég most a Googlenél dolgozott, most azonban más csapatban dolgozik az ingyenes internetért.

A felhasználók számára óriási hír, hogy elkezdődött a verseny, melynek célja nem más, mint az, hogy ki tud először ingyenes internetet szolgáltatni az egész világon. A versenyben a Google, Elon Musk cége és egy miliárdos üzletember is, akit Richard Branson néven ismerünk! Nos Bransonék már pár információt kiszivárogtattak. Már be is jelentették, hogy a Virgin Galactic rakétája, a LauncherOne első körben 648 internetes műholdat juttat a világűrbe, hogy főként az elmaradott országok és területek számára internetet biztosítson. Majd a végső cél szerint 2400 műholddal az egész világ számára ingyenes internetet fognak biztosítani.
Ezzel az “ingyen internetet mindenkinek” projekttel a fogyasztók csak nyerhetnek, a verseny kiélezett, mindenki a csúcsra tör, valószínűleg előbb meglesz a győztes mint gondolnák. A versenynek több győztese is lehet, így nekünk semmi más dolgunk nincs, mint megvárni, hogy kitől kaphatunk először ingyenes internetet. Sokan nem tudják, de például már Kenyában, Zambiában és Tanzániában a facebook már ingyenes internetet szolgáltat. Természetesen a facebook sem marad ki a versenyből, ők is ringbe szálltak.
Tehát a 4 szolgáltató, akik egymással versengenek: a Google, a Facebook, Richard Barnson csapat és Elon Musk csapata!