PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. január 15., csütörtök

Megjelentek az Erzsébet Program pályázatai

Megjelentek az Erzsébet Program pályázatai

Az Erzsébet-program keretében meghirdetett 2015. évi pályázatokra történő jelentkezés folyamata

1) A pályázatok kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető elektronikus adatlap kitöltésével nyújtható be.

2) Az egyes pályázatok az alábbi napoktól pályázhatóak:
Nyugdíjasok üdülési pályázata: 2015. január 9.
Nyugdíjasok fürdőbelépő pályázata: 2015. január 9.
Nagycsaládosok pályázata: 2015. február 12.
Fogyatékossággal élők pályázata: 2015. március 16.
Postai tevékenység szakágazatban foglalkoztatottak pályázata: 2015. április 13.
Közlekedés területén foglalkoztatottak pályázata: 2015. április 13.
Köznevelési intézményben foglalkoztatottak pályázata: 2015. május 20.
 

Gyermek pályázatok:
Jégkorcsolya program pályázata: 2014. december 22.
Tavaszi kirándulás pályázata: 2015. január 19.
Nyári táborok pályázatai: 2015. január 19.
Őszi kirándulás pályázata: 2015. január 19.
Napközi Erzsébet-tábor pályázatai: 2015. március 2.
 

3) A pályázó a szükséges csatolandó mellékleteket kitölti/kitölteti, és aláírva/aláíratva digitalizálja (beszkenneli). Elsőként feltölti a szükséges mellékleteket, majd kitölti a szükséges pályázati űrlap adatokat, és véglegesíti pályázatát.  

4) A pályázó a pályázat elküldését követően visszaigazoló e-mailt kap, és az abban található linkre kattintva aktiválhatja pályázatát. 

5) A pályázó legkésőbb a pályázata aktiválását követő 30 napon belül az Alapítványtól e-mailben kap tájékoztatást a feldolgozás eredményéről.
 

6) Az önrészt a kedvező pályázati döntésről szóló értesítő e-mailben foglaltak szerint, annak kézbesítését követően 30 munkanapon belül, egy összegben, a benyújtáskor kapott pályázati azonosító szám közlemény rovatban való feltüntetésével kell átutalni.
 

7) Az önerő befizetését követően a nyertes pályázó részére postai úton kerül kiküldésre az Erzsébet Kártya. Amennyiben a pályázó átveszi az Erzsébet Kártyát, és az Alapítvány megkapja a postai átvételről szóló igazolást, úgy a pályázóhoz tartozó kártya aktiválásra kerül. A pályázó Kártyája az aktiválását követően tud szállást foglalni, interneten az online foglalási felületen, vagy a telefonos ügyfélszolgálat segítségével. Azon pályázók, akik a 2013. illetve 2014. évi Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és számukra az Erzsébet Kártya korábban kiküldésre került, a korábban megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.
 

8) A pályázó a sikeres szállásfoglalásáról minden esetben e-mail útján visszaigazolást kap.
 

9) A szociális üdülési valamint a fürdőpályázatok elbírálásánál előnyben részesülnek azok a pályázók, akik 2013-ban és/vagy 2014-ben nem részesültek az Alapítványtól támogatásban.

Forrás : www.erzsebetprogram.hu


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/01/11/megjelentek-az-erzsebet-program-palyazatai.php