PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 19., csütörtök

Cikkíró pályázat

Cikkíró pályázat


Cikkíró pályázatot indít a Turista Magazin
Kedvenc túráddal most nemcsak élményekre, de értékes díjakra is szert tehetsz! Cikkíró pályázatunk célja a természetjárás népszerűsítése, színvonalának emelése, a túrázás szerelmeseinek hatékonyabb, sokoldalúbb tájékoztatása.

Jól írsz, és ezt szeretnéd megmutatni a nyilvánosságnak is? 
Kedvenc hobbid a túrázás, és szívesen megosztanád élményeidet másokkal? 

Most itt a lehetőség! 

Küldd el nekünk a cikked az alább megadott témák valamelyikében a cikkiropalyazat@turistamagazin.hu címre, s ha jól szerepelsz, pályaművedet publikáljunk a Turista Magazin print vagy online felületén.
Nincs más dolgod, mint túrázni, klaviatúrát ragadni, és beküldeni a Turista Magazin szerkesztőségébe az elkészült pályaművedet!
 
A pályázat nyilvános, arra bárki egyénileg nevezhet.
Kategóriák
1. Túraleírás belföldi helyszínről
A cikk készülhet gyalogos, kerékpáros vagy evezős kategóriában. Olvasmányos stílusban és sokoldalúan mutasd be a hazai úti célt, túraszakaszt!
Fókuszban a természetjárás, a leírásban Magyarország természeti és kulturális értékei, látnivalói, újdonságok, érdekességek szerepeljenek. Szívesen vesszük a szubjektív meglátásokat, az érintett szakaszon szerzett tapasztalatok egyéni megfogalmazását.
Terjedelem: min. 5000, max. 8000 karakter (szóközökkel és bevezető résszel együtt)
 

2. Túraleírás külföldi helyszínről
A cikk készülhet gyalogos, kerékpáros vagy evezős kategóriában. Olvasmányos stílusban és sokoldalúan mutasd be a külföldi úti célt, túraszakaszt!
Fókuszban Földünk színes, vadregényes tájai, nem mindennapi úti céljai, különleges, akár extrém túrák, expedíciók. A leírásban természeti és kulturális értékek, látnivalók, újdonságok, érdekességek szerepeljenek. Szívesen vesszük a szubjektív meglátásokat, az érintett helyszínen szerzett tapasztalatok egyéni megfogalmazását.
Terjedelem: min. 5000, max. 8000 karakter (szóközökkel és bevezető résszel együtt)

Amit minden íráshoz kérünk:
– A pályamű címe
– Néhány soros, rövid, figyelemfelkeltő bevezető (lead)
– Leíró rész
– Név, e-mail cím és telefonszám (A dokumentum végén kérjük feltüntetni.)

Amit nem kérünk: útikönyvek sablonszövegei, másolás online vagy offline felületekről.
 
Jelentkezés módja
A részvétel nyilvános és ingyenes, egy személy több kategóriában és több művel is pályázhat. A pályázaton 18. életévét betöltött személy vehet részt, aki kizárólag saját maga által írt, máshol még nem publikált írásával jelentkezhet.
A pályaműveket a cikkiropalyazat@turistamagazin.hu e-mail címre várjuk .doc vagy .docx formátumban. A dokumentumot a következőképpen nevezd el (ékezetek nélkül!):
kategória száma_szerző_cím (példa: 1_Kovacs_Jozsef_Barangolas_a_Bakonyban).

A jelentkezéshez név, e-mail cím és telefonszám megadása kötelező, amely adatokat kérjük, a pályamű szöveges része alatt megjeleníteni! 
Az e-mail tárgya legyen a kategória neve!
 
A ZSŰRI AUTOMATIKUSAN KIZÁRJA AZOKAT A PÁLYAMŰVEKET, AMELYEK NEM FELELNEK MEG A KIÍRÁSBAN SZEREPLŐ KRITÉRIUMOKNAK!
 
A pályaművek beküldésének határideje: 2015. június 1.
Eredményhirdetés: 2015. június 30.
Zsűrizés:
A cikkek értékelését a Turista Magazin szerkesztősége végzi, külsős zsűritag: Molnár Attila Dávid természetfilmes (filmdzsungel.hu, termeszetfilm.hu).

 
Díjak
A zsűri döntése alapján minden kategóriában egy-egy kategóriagyőztest, valamint második és harmadik helyezetteket hirdetünk ki. Ezenkívül a zsűri megnevez egy különdíjast is.
 
I. hely: Salomon termék  
II. hely: 3 x 10.000 Ft értékű Tengerszem vásárlási utalvány  
III. hely: 3 x kb. 7.000 Ft értékű Dr. Kelen ajándékcsomag
Különdíj: 2 éjszaka/2 fő részére a Galyatető Turistacentrumban
 
Továbbá minden díjazott egyéves TM-előfizetést és oklevelet nyer.
 
A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük 2015. június 30-ig.
 
A díjazott pályaműveken kívül a zsűri által értékesnek ítélt alkotások is – print és/vagy online – publikációs lehetőséget kaphatnak. A jelentkező a pályaműve benyújtásával vállalja a publikálás lehetőségét, valamint azt, hogy honoráriumra nem tart igényt.
 
Turista Magazin szerkesztőség
1075 Budapest, Károly krt. 11. 7. em.
e-mail: cikkiropalyazat@turistamagazin.hu



A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/02/16/cikkiro-palyazat.php