PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 22., vasárnap

Ingyen út az erdei iskolába

Ingyen út az erdei iskolába

2015-ben is “Ingyen út az erdei iskolába” – erdei iskola pályázat
 
Pályázat célja:
A Kerekegyházi Nemzetőr Egyesület jelen pályázat keretében átvállalja a csoportok utaztatásával járó költségek díját és annak lebonyolítását, saját partnercégével,- a megjelölt időszakokban, és feltételek mellett – amennyiben az erdei iskola helyszínéül a kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló Erdei iskoláját választja.
Elsősorban nehéz körülmények között élő, segítségre szoruló csoportok, iskolák jelentkezését várjuk. Célunk, hogy az erdei iskolák során szerzett tapasztalatok, élmények megélésének lehetősége a nehéz anyagi körülmények közt élő családok gyermekeinek számára is elérhető legyen.
 

Pályázható időpontok: 2015. április 13 – május 15
 

Pályázati összeg: Ingyenes utazás az iskola és az erdei iskola közt Kunbaracs 100 km-es vonzáskörzetében. Létszámtól függően min.100.000,-Ft max.250.000,- forintnak megfelelő utazási kedvezmény.
 

Pályázati díj: nincs
 

Pályázók köre: osztályok, iskolák, egyesületek, civil szervezetek, önkormányzatok
Pályázati feltételek: 
Min.létszám: 50 fő Összefüggő éjszakák száma: min. 4 éj
 

A kedvezmény csak a Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszállóban és a komplett min.4 éjszakás erdei iskola programmal, szállás teljes panzióval vehető igénybe, melynek ára: 14.900,-Ft/ fő a következő adott programmal.: 25-30 főnként:növény-állatvilágismertető gyalogtúra, kenyérsütés kemencében, 1 választható kézműves foglalkozás, lovaglás, tanyalátogatás sajtkóstolóval és a hagyományos sajtkészítés megtekintésével, és 2 választható szabadidős foglalkozás.
 

A pályázat benyújtási határideje: folyamatos elbírálással
 

A nyertes pályázók kiértesítésének határideje: a pályázat beérkezésétől számított 7 nap
 

A pályázat elbírálásának alapfeltétele az oldalunkról letölthető pályázati adatlap kitöltése, és visszaküldése!
A nyertes pályázókat e-mailben vagy telefonon értesítjük. A nyertes pályázat a 30%-os előleg kifizetésével válik érvényessé! Érvényét veszti a támogatási döntés, ha a szerződés a támogatásról szóló értesítésben megjelölt határidőn belül a pályázó mulasztásából, vagy neki felróható egyéb okból nem jön létre.
 

A pályázatot a Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló címére kell elküldeni.
(levél: 6043 Kunbaracs, Kákás d. 274., vagy e-mail: info@kunbaracsitabor.hu)

Forrás : http://www.kunbaracsitabor.hu/index.php/2-erdei-iskola-palyazat.html


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/02/17/ingyen-ut-az-erdei-iskolaba.php