PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 28., szombat

Naptárfotó pályázat

Naptárfotó pályázat


Játékleírás
 

Van képed hozzá?
 

Szeretnéd, ha kedvenc fotód több ezer irodát és otthont dekorálna 2016-ban is?

A Media-Press kreatív nyomda 2015-ben is meghirdeti a Naptárfotó pályázatot, és az elmúlt 4 év sikerére támaszkodva a legtöbb feltétel változatlan maradt.


HÁTTÉRINFÓ
 

4 kategóriában várunk fotókat: 
Európa, Magyarország, Budapest, Színpompás természet. A legjobb képeket, amelyek a naptárshop szakmai zsűrijének leginkább tetszenek (kb. 200 db fotó) bekerülnek a 2016-os naptárainkba. A fotókra szavazni is lehet, hiszen néhány legtöbb szavazatot begyűjtött fotó készítője is nyereményben részesül, továbbá a szavazók között is sorsolunk naptárcsomagokat. Lehetőség van a fotók megosztására is, amivel még több szavazatot be lehet zsebelni!
 

ÚJDONSÁG: 

Egy-egy kiválasztott kép már nem biztos, hogy csak asztali- vagy falinaptárt fog dekorálni, hanem megújuló határidőnapló-kollekciónk borítóira is felkerülhet.
A képeket a Naptárfotó Pályázat saját Facebook oldalára tudod feltölteni: http://www.facebook.hu/naptarfotopalyazat (Itt is lehet majd szavazni rájuk!)
 

HATÁRIDŐK
 

A feltöltés ideje: 2015. február 16.-április 10.
Szavazás a képekre: 2015. április 1-10.
A beérkező pályaműveket szakmai stábunk 2015. április 27-ig értékeli.


JELENTKEZÉS
 

1. Töltsd fel a képeket a megfelelő formátumban és elnevezéssel!
2. Töltsd ki szükséges mezőket!
3. Értesítsd az ismerősöket a pályázatról vagy invitáld szavazásra őket!


DÍJAZÁS
 

– Minden, a szakmai zsűri által a naptárba kiválasztott kép készítője 2 példányt kap abból a naptárból, amelyben szerepel a képe, valamint egy exkluzív naptár-csomagot.
– A naptár impresszumában megjelenik a pályázó neve, a képen ábrázolt hely neve, ezáltal a nyilvánosság is megismerheti a munkásságát.
– Az 5 legtöbb szavazatot kapott és a mi válogatásunkba be nem került képek készítőit is naptárcsomaggal jutalmazzuk.
– A szavazók között is kisorsolásra kerül összesen 5 db naptárcsomag.
Bármennyi fotóra lehet szavazni, ám egy képre csak egyszer. Mindenki csak egyszer kerül bele a sorsolásba a szavazatai számától függetlenül.


TÉMAKÖRÖK
 

A következő 4 témakörben tölthetsz fel fotókat (összesen maximum 20 db-ot):
– Magyarország
– Európa
– Színpompás természet
– Budapest


MÉRET:
 

Kicsinyítés a feltöltéshez
 

Nyugodtan kicsinyítsd le a képeket a feltöltéshez az arányok megtartásával (a fekvő formátumnál kifejezetten ajánljuk), de ha kiválasztásra kerül a fotód, akkor el kell küldened számunkra a megfelelő, teljes felbontású eredeti képet!
 

Álló fotók kb. 10×12 cm méretű ÁLLÓ fotók kellenek, ami megfelelő (300 dpi) felbontással minimum 1200×1450 pixelt (képpontot) jelent. Az ÁLLÓ képek esetén a magasságának kell legalább 1450 pixelnek (képpontnak) lennie.
 

Fekvő fotók: kb. 30*21 cm (A4) FEKVŐ fotók kellenek, ami megfelelő (300 dpi) felbontással minimum 3600×2400 pixelt (képpontot) jelent. Az FEKVŐ képek esetén a szélességnek kell legalább 3600 pixelnek (képpontnak) kell lennie.
A méretezéssel kapcsolatos segítséget a Szabályzatban olvashatsz!

ELNEVEZÉS:
 

A képek elnevezését ebben a formátumban fogadjuk csak el:
Vezeteknev_Keresztnev_temakor_pontositas.jpeg
Pl.: Szabo_Eva_Europa_Olaszorszag.jpg vagy Szabo_Eva_Budapest_Orszaghaz.jpeg vagy Szabo_Eva_Termeszet_pipacs.jpeg
A feltöltés után a képek leírásánál is kérjük feltüntetni, hogy földrajzi téma esetén melyik kép, hol készült.
Európa esetén: ország, város, hely (pl.: Franciaország + Párizs+ Louvre)
Magyarország: város és hely (pl.: Hortobágy + Kilenclyukú híd)
Budapest: helység (pl: a múzeum neve, az utca neve, a szobor neve stb.)

SZAVAZÁS:
 

A szavazási időszak április 1-10. között tart, amikor élesítjük a “Szavazok!” gombokat, ezzel téve hivatalossá a szavazási folyamatot.
1 ember 1 nap maximum 20 db fotóra adhat le szavazatot!
LIKE-olni bármikor lehet, amennyiben tetszik egy kép, viszont ez nem számít szavazatnak.
Az 5 legtöbb szavazatot kapott és a mi válogatásunkba be nem került képek készítőit is naptárcsomaggal jutalmazzuk. A szavazók között is kisorsolásra kerül összesen 5 db naptárcsomag.
 

Forrás : www.pafi.hu

A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/02/23/naptarfoto-palyazat.php