PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 26., csütörtök

2 nappal tovább használhatod a bérleted

2 nappal tovább használhatod a bérleted

Két nappal tovább használhatóak a márciusi helyközi bérletek.
A márciusra szóló vasúti és autóbuszos dolgozói és diákbérletek április 5. éjfél helyett április 7-én 24 óráig érvényesek a GYSEV, a MÁV-START és a Volán társaságok járatain a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium döntése értelmében.
A tárca keddi közleményében kifejtették: a márciusi bérletek eredetileg csak húsvét vasárnapig jogosítanának utazásra, így azonban húsvét hétfőn és az ünnep utáni első munkanapon jelentősen nőhetne a várakozási idő a pénztáraknál.
Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár az utasok kényelme, színvonalasabb kiszolgálása érdekében döntött az érvényességi idő kiterjesztéséről.
Az áprilisi bérletek és a menetjegyek a megszokott módon elővételben is megvásárolhatóak a közlekedési közszolgáltató társaságoknál.