PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 8., vasárnap

Még több időt adnak az ablakcserére

Még több időt adnak az ablakcserére

Még több idő jut a nyílászárócserére, mivel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a támogatott projektek zavartalan, problémamentes megvalósítása és az elszámolás határidőn belüli benyújtása érdekében módosítja, meghosszabbítja a beruházások befejezésének és a pénzügyi elszámolásnak a határidejét.

Az NFM közleménye szerint a kedvezményezetteknek a támogatott beruházást legkésőbb 2015. július 31-éig kell megvalósítaniuk, ezt követően pedig 14 napon belül, de legkésőbb 2015. augusztus 15-éig az elszámolást be kell nyújtaniuk a pályázati portálon keresztül.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. (www.emi.hu) honlapjain érhető el.

Az NFM 2014. szeptember 29-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Homlokzati Nyílászárócsere Alprogramot. A pályázati kiírás 1,1 milliárd forintos keretösszeggel kívánja támogatni a lakások széndioxid-kibocsátáscsökkentést eredményező energiahatékonysági felújítását.


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/03/05/meg-tobb-idot-adnak-az-ablakcserere.php