PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 25., szerda

Mind a 22 ezer ember kap a Buda- Cash kapcsán

Mind a 22 ezer ember kap a Buda- Cash kapcsán


Rogán Antal szerint vissza fogja kapni pénze nagy részét az a 22 ezer ember, akinek 6 millió forintnál kisebb összegű befektetése volt a bedőlt pénzügyi vállalkozásoknál.
Éppen ennek anyagi alapjait kívánják megteremteni azzal a törvényjavaslattal, amely lehetővé tenné, hogy még a büntetőeljárás befejezése előtt a bíróság zárolhassa a károkozó pénzügyi szervezetek, illetve a tisztségviselők, továbbá érintett könyvvizsgálók személyes vagyonát – közölte a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a TV2 Mokka című műsorában kedden.
Úgy vélekedett, hogy vállalati kötvénykibocsátás esetén a befektető-védelemnek is kártérítési kötelezettsége van, ám azt tudomásul kell venni, hogy például egy kötvény megvásárlása esetén nagyobb a személyes kockázat, mint egy bankbetétnél.
Rogán Antal kifejezte reményét, hogy az Országgyűlés még márciusban elfogadja a törvényt, ami már húsvét előtt érvénybe léphet. Ehhez az kell, hogy az ellenzék is hozzájáruljon a házszabálytól eltéréshez – emlékeztetett a kormánypárti politikus, megjegyezve: ellenkező esetben ugyanis azt nyilvánítaná ki, hogy nem a befektetők, hanem a brókerek oldalán áll.

Arra a kérdésre, hogy nem tartja-e furcsának, hogy miközben a Buda-Cash-ügyben már előzetes letartóztatások is voltak, a Quaestor vezetőit még ki sem hallgatták, Rogán Antal azt válaszolta, hogy furcsának tartja, és gyors cselekvést vár a nyomozó hatóságtól.
Forrás : (MTI-fidesz.hu)