PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. április 22., szerda

Anyák napi pályázat

Anyák napi pályázat

Itt az alkalom, írj nekünk anyádról! 
Olvasóink számára írói pályázatot hirdetünk. A wmn.hu-n publikáljuk a legjobb három szöveget, az abszolút győztes pedig egy e-olvasót nyer.
A téma:
„Levél anyámnak. Ezt kaptam tőled. Ezért tartozom köszönettel, azt pedig legszívesebben inkább feledném. A gyerekeimnek (vagy a leendő gyerekeimnek) ezt adom tovább, azt viszont semmiképp…”
Legyen valóságos, szóljon az életről, egy élményről vagy élményekről, a közös életetekről. Örülünk, ha a szöveg pozitív, de nem várjuk el. Igazi legyen, az a lényeg. Értelmezd a témát, és alakítsd magadra úgy, ahogy neked a legjobb. Légy bátor és őszinte!
A formai követelmények:
Kezdődjön úgy, hogy „Kedves mama!” Legyen minimum egy flekk (1 oldal Word-ben, másfeles sorközzel, 12-es betűvel szedve), de nem több, mint másfél. Ezen belül bármi belefér. A terjedelmi korlátot nagyon komolyan vesszük! Tényleg nem lehet több a szöveg, mint másfél oldal.
A határidő:
2015. április 30., csütörtök éjfél.
A zsűri:
Both Gabi – író, szerkesztő, wmn.hu olvasószerkesztő
D. Tóth Kriszta – író, újságíró, wmn.hu főszerkesztő
Szentesi Éva – blogger, író, wmn.hu szerkesztő

A nyeremény:
A fődíj egy PocketBook e-könyv olvasó.
Az első három helyezett szöveget az anyák napi hétvégén publikáljuk a wmn.hu oldalon.
Ide küldd: info@wmn.hu, és a tárgy mezőbe írd be, hogy „Tőled kaptam, továbbadom?” pályázat
Ha úgy érzed, neked nincs írói vénád, akkor keresd meg magadban, csodálkozni fogsz, amikor mégis megtalálod! Ha véletlenül mégsem, akkor küldd el ezt a felhívást annak a barátodnak, akinek biztosan van! Férfiak is pályázhatnak!
Várjuk az írásokat!
Forrás : http://wmn.hu/2015/04/21/toled-kaptam-neki-adom-anyak-napi-palyazat-a-wmn-hu-n/