PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. április 20., hétfő

Újabb pályázatokat írtak ki üdülési támogatásra

Újabb pályázatokat írtak ki üdülési támogatásra


Az Erzsébet Program keretében újabb lehetőséget írtak ki üdülési támogatásra!
Az újabb támogatás keretében 2 célcsoportnak írtak ki pályázatokat, az egyik a postai tevékenység szakágazatban foglalkoztatottak és családtagjaik üdülési támogatása, a másik pedig a közlekedés területén foglalkoztatottak számára.
Postai dolgozók üdülési támogatása:

Azok a belföldi természetes személyek pályázhatnak erre az üdülési támogatásra, akik a postai szakágazatban dolgoznak és a bruttó fizetésük nem több, mint a jelenleg érvényes minimálbér duplája.
Ez idén 2015. 01. 01-től 105 000 Ft., melynek a duplájánál nem lehet több a havi bére a pályázónak.

Amennyiben a pályázó elnyeri az üdülési támogatást, akkor a 5000 Ft/fő önerőt kell befizetni mindenki után, aki a pályázó családjában vele együtt fog üdülni. Gyermekek esetben 14 éves kor felett szintén 5000 forint, az önerő 14 éves kor alatt 2500 forint az önerő, amennyien a gyermek még nem érte el a 3 éves kort, akkor teljesen ingyenesen üdülhet.

A pályázatok beadására csak interneten keresztül, elektronikus úton van lehetőség!

Ezt a www.erzsebetprogram.hu webcímen lehet megtenni.

A pályázat beadási határideje : 2015. május 13. napja 24:00 óráig, illetve amíg az erre szánt keret el nem fogy.
Az elbíráláskor előnyben részesülnek azok a pályázók, akik a tavalyi évben nem kaptak üdülési támogatást!

Közlekedési szakágazatban dolgozók számára üdülési támogatás:

Az Erzsébet program keretében a közlekedési szakágazatban dolgozóknak is lehetőségük nyílik igénybe venni a szociális üdültetés előnyeit, hogy pár ezer forintért családjukkal együtt kikapcsolódhassanak.

Az üdülési támogatásra minden belföldi személy pályázhat, helyközi vasúti személyszállítás, vasúti áruszállítás alágazatokban, városi, elővárosi szárazföldi személyszállítás és egyéb szárazföldi személyszállítás (menetrendszerű távolsági autóbusszal) szakágazatokban, szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás szakágazatban, illetve légi szállítás kiegészítő szolgáltatás szakágazatban dolgozik.

A pályázat beadásának további feltétele, hogy a pályázó bruttó jövedelme havonta nem lehet több, mit a jelenleg hatályos minimálbér duplája. Ez idén 105 forint bruttó, és ennek a dupláját nem haladhatja meg a fizetés.
Az elnyert pályázat esetében egy csekély önerővel hozzá kell járulni a szociális üdültetés igénybevételéhez, ez felnőttek, illetve 14 év feletti gyermekek esetében 5000 forint fejenként, 3-14 év közötti gyermek esetében 2500 forint és 3 alatti gyermeknél teljesen ingyenes.

A pályázatot elektronikus formában lehet benyújtani a http://www.erzsebetprogram.hu weboldalon.

A pályázat benyújtási határideje a keretösszeg ki nem merülése, illetve legkésőbb 2015. május 13. napja 24:00 óráig.
További információk a pályázatokról : http://www.erzsebetprogram.hu

A cikk forrása: http://palyazatok.co/2015/04/20/ujabb-palyazatokat-irtak-ki-udulesi-tamogatasra.php