PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 25., hétfő

Durva áremelésbe fog a Telenor

Durva áremelésbe fog a Telenor


Komoly áremelésbe fog a Telenor júliustól: az előre fizetett kártyás tarifáinál két-három forinttal nő a perc- és az SMS-díj, és a lakossági számlás tarifacsomagok többsége is drágul. Lényegében az összes csomag havi díja 400–1100 forint közötti összeggel emelkedik, kivétel a legújabb és a szabadon összeválogatható Mytariff konstrukciók – értesült a Népszabadság.
A Telenor előfizetőinek akkor is érdemes megnézniük a most nem emelt árú csomagokat, ha hűségszerződés köti őket, a Népszabadság információi szerint ugyanis a szolgáltató az áremeléssel egy időben lehetővé teszi a díjmentes váltást, hogy újabb csomagjaiba terelje az előfizetőket. A cég az áremeléssel követi a piacot.
A szolgáltató hivatalos nyilatkozataiban már többször hangsúlyozta: Magyarországon a távközlési szolgáltatásokat terhelő adók magasabbak, mint a dohányáruk esetében, s az ügyfelek mobilszámlájából minden harmadik forint az államkasszában köt ki.
Szerző: VG Online
Forrás : http://www.vg.hu