PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 24., vasárnap

Ezekért Téged is törölhet a Facebook!

Ezekért Téged is törölhet a Facebook!

Mikor törölhet a Facebook?
Ezentúl azokat a tartalmakat is törli a Facebook, amelyek terroristák cselekedeteit vagy vezetőiket dicsőítik, de van rá esély, hogy a rasszista, gyűlöletkeltő bejegyzéseknek, oldalaknak és csoportoknak is hatékonyabban gátat lehessen szabni a közösségi site új szabályzata alapján.
Frissítette úgynevezett közösségi alapelveit a Facebook. A közösségi oldal ebben a leírásban szabályozza, hogy mi fér el az oldalon, és milyen képeket, linkeket, megosztásokat fognak rövid időn belül törölni az üzenőfalakról. Súlyos esetben nem csak a posztot törlik, hanem a felhasználót is.
A Facebook szabályzata a személyes fenyegetések, a zaklatás és a bűnözői tevékenység mellett külön fejezetben taglalja a “veszélyes szervezeteket”. Ebben ugyan nem nevezik meg egyik konkrét csoportosulást sem, de a szabályzat ez irányú módosítása egyértelmű reakció az utóbbi idők terrorcselekményeire, valamint az ISIS és más, szélsőséges szervezetek erősödő online szerveződésére. (Ami több kérdést is felvet.)

Monika Bicket, a Facebook tartalommal kapcsolatos szabályozásért felelős vezetője a BBC-nek úgy fogalmazott: az új szabályozás azért született, hogy bizonyos dolgokat egyértelműbbé tegyen a felhasználóknak. Például azt, hogy nem csak terrorszervezeteket és tagjaikat zárják ki a Facebook felhasználói közül, hanem azokat a tartalmakat is törlik – súlyos esetben pedig a közzétévők hozzáférését is blokkolják –, akik a terroristák cselekedeteit vagy vezetőiket dicsőítik.
Teljes cikk a HVG Tech rovatában
Forrás : www.hasznoshirek.hu