PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 24., vasárnap

Kedvezményes osztálykirándulás, erdei iskola, nyári táborozás pályázat

Kedvezményes osztálykirándulás, erdei iskola, nyári táborozás pályázat

Kalandozás a Tiszazugban!
Pályázati felhívás kedvezményes osztálykirándulás, erdei iskola, nyári táborozási lehetőségre!
Kiíró: Tiszazug Ifjúságáért Ökumenikus Egyesület
Pályázat célja: 7-14 éves gyermekek bőséges testmozgással egybekötött élménytáboroztatása kedvező áron
Jelentkezési határidő: 2016. május 31.
Pályázhatnak iskolák, osztályok, alapítványok, egyesületek, egyéb szervezetek, amelyek vállalják, hogy
– egy turnusba 15-50 gyermekkel és megfelelő számú gyermekfelügyelővel érkeznek,
– saját szervezésben és költségükön jutnak el a tábor helyszínére és vissza,
– a tábor ideje alatt a gyermekek felügyeletét a gyermekeket kísérő felügyelők biztosítják,
– a részvételi díjból, mely 7 nap/6 éjszakás tábor esetében 12 000 Ft/fő, 30%-ot számla ellenében, a csoportra érvényes szerződés alapján előlegként befizetnek.
Programlehetőségek:
– Sportolási lehetőség a tábor területén (3800 m2 füvesített udvar).
– Gyalog- és bicikli-túrák a Tisza és a Kőrös folyó mentén.
– Strandolás a Tiszában alacsony vízállású, gyermekbarát strandon.
– Közeli gyógy- és strandfürdők látogatása: Cserkeszőlő (5 km), Csongrád (5 km), Lakitelek (15 km), Tiszakécske (30 km).
– Tiszakürti Arborétum és Kalandpark (10 km),
– Szarvasi Arborétum (30 km)
– Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (30 km)
– Lovaglás: Kunszentmárton, Nagyrév (15 km)
– Sétahajózás: Tiszakürt (10 km), Csongrád (5km)
– Múzeumok: József Attila Emlékház (Öcsöd), Tiszazugi Földrajzi Múzeum (Tiszaföldvár), Csárdamúzeum (Tiszaföldvár), Repülőmúzeum (Szolnok), Kunszentmártoni Múzeum.
– Csépai Helytörténeti- és Óvodamúzeum megtekintése.
– Vallásturizmus: Szent Benedek Lányai Társaság (Tiszaalpár), Pálos rend (Petőfiszállás-Szentkút), felújított csépai, szelevényi, tiszaugi, kunszentmártoni, csongrádi templomok megtekintése, Ellés Monostor

Helyszín:
– A Berecz Skolasztika Missziós- és Lelkigyakorlatos Ház Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén, a Tisza és a Kőrös folyók találkozásánál fekvő Csépán található. A Missziósház a település szélén fekszik egy dombon, ahol hamisítatlan alföldi panoráma tárul az ide látogató elé. A nagyvárosoktól távol, a Tiszazug természeti szépségeit felfedezve, megújult környezetben kínálunk pihenési lehetőséget az idelátogatóknak.
– A település vonattal jól megközelíthető.
– A Missziósház 412,5 m2 alapterületű, amely 3 db hálóteremből (42 m2, 40 m2, 36 m2) és egy 50 fős előadóteremből (60 m2) áll. Az előadóterem ebédlőként is funkcionál. A 3 hálóteremben egyidejűleg összesen 50 fő részére tudunk szállást biztosítani. Az épületben található még egy 12 m2-es szoba, amelyben a csoportkísérők szállhatnak meg. Ezen épületrészhez 4 db mosdó és 8 db WC tartozik.
Az épülethez elkerített, 3800 m2 nagyságú, füvesített udvar tartozik játszótérrel és 35 m2-es kerti pihenővel. Az ingatlan kiválóan alkalmas szabadtéri programok lebonyolítására. Az ingatlanon belül 5 férőhelyes parkoló és 3 zárt garázs van.
Ellátás:
A szállásdíj az étkezési költségeket nem tartalmazza. Az épületben berendezett konyha található, ahol a főzés akár helyben megoldható. Igény szerint reggeli, ebédet és vacsorát is tudunk biztosítani a település konyhájáról.
Mikrobusz bérleti lehetőség:
Igény szerint 8 személyes mikrobusz bérletére van lehetőség.
Pályázat benyújtása:
A pályázatban fel kell tüntetni a pályázó szervezet nevét, címét, elérhetőségeit (e-mail, telefonszám), kapcsolattartó személy nevét, elérhetőségét, a tábor/erdei iskola/osztálykirándulás választott turnusidejét.
A pályázatokat papír alapon 1 példányban kell benyújtani a Tiszazug Ifjúságáért Ökumenikus Egyesület (5475 Csépa, Dózsa György út 9.) címére, illetve e-mailban is meg kell küldeni a tiszazugifjusagaert@gmail.com címre. Pályázatokat folyamatosan lehet benyújtani, amelyek a beérkezés sorrendjében kerülnek elbírálásra.
További információk:
Jelentkezés: Egediné Lovas Annamária
email: tiszazugifjusagaert@gmail.com
A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/05/21/kedvezmenyes-osztalykirandulas-erdei-iskola-nyari-taborozas-palyazat.php
weboldal: http://www.facebook.com és http://www.tiszazug.mente.hu