PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 13., szerda

Szeged Szépe 2015 pályázat – nemzetközi tszépség- és modellverseny

Szeged Szépe 2015 pályázat – nemzetközi szépség- és modellverseny

Szeged Szépe 2015
Nemzetközi Szépség-, és Modellverseny
Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy idei évben 8. alkalommal kerül megrendezésre a Szeged Szépe nemzetközi szépség-, és modellverseny, ahova 2015. május 31-ig várunk jelentkezőket országosan, illetve a határon túl élő magyar hölgyeket egyaránt.
A szépségversennyel elsősorban a nők védelmére, a mellrák elleni küzdelemre, a rendszeres szűrés és prevenció fontosságára szeretnénk ráirányítani a figyelmet. Számos exkluzív programon, jótékonysági eseményen vehetnek részt a döntőbe került hölgyek.
Ezúton kérjük, hogy bárki, aki segíteni tud abban, hogy jótékonysági versenyünk, a jelentkezésre történő figyelemfelhívás publicitást kapjon, jelezze felénk az info@szegedszepe.hu címen. A megjelent cikkek írói közt Szegedre történő kétszemélyes utazást, szállást, az Aquapolisba történő wellnessbelépőket, a Szegedi Szabadtéri játékokra szóló páros belépőt fogunk szétosztani.
Előre is köszönjük mindenki segítségét.
Szeged Szépe Team
“Élményeket adunk” – ezzel a mottóval hirdette meg nyolcadik évadát a Szeged Szépe. A dél-alföldi régióból kiindult szépségverseny nemzetközi szintűvé nőtte ki magát, hiszen évről évre a határ túloldaláról is érkeznek a fiatal lányok. Már elindult a jelentkezési időszak a 2015-ös évadra, a döntőbe jutott lányok pedig ismét élménydús nyár elé néznek: külföldi utazásra viszik őket, fesztiválokon és rendezvényeken vehetnek majd részt.

A jelentkezési időszak május 31-ig tart majd, a lányok pedig idén 15-25 éves kor között jelentkezhetnek. Ha a döntőbe bejutnak, üres kézzel már biztosan nem kell távozniuk, közel egymillió forint értékben osztanak majd ki ajándékokat, a leggyönyörűbb lány pedig idén is egy fehérarany gyűrűt kaphat az évről évre új főre vándorló korona mellett. Idén újdonságként egyébként már nem egy, hanem három első helyezettet is hirdetnek: a hagyományos Szeged Szépe mellett modell, illetve fitnesz-kategóriában is lesz egy-egy győztes.
Ahogy az eddigi években, úgy idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a jótékonyságra: a Szeged Szépe ezúttal is beszáll a mellrák elleni küzdelembe, de rászoruló családokat, hátrányos helyzetű gyermekeket is támogatnak majd rendezvényeiken.
A pontos programfüzet még nem állt össze, annyi azonban már biztos, hogy a lányok ellátogathatnak a kecskeméti Mercedes-gyárba, a Szegedi Ifjúsági Napokra és a Forma 1 hazai futamának afterpartijára is hivatalosak lesznek majd.
Egy külföldi utazás is tervben van, ennek részleteiről azonban csak később ígértek tájékoztatást a szervezők. Jelentkezni a Szeged Szépe hivatalos honlapján lehet, a legfrissebb híreket pedig a rendezvény Facebook oldalán találjuk.
http://szegedszepe.hu