PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. június 30., kedd

45 ezret ad az állam ajándékba! ITT KELL JELENTKEZNED!

45 ezret ad az állam ajándékba! ITT KELL JELENTKEZNED!

Július 1-jén, azaz szerdán indul a mosógépcsere-program.
Július 1-től már lehet pályázni az államilag támogatott mosógépcsere-programra, amelyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Programhoz kapcsolódóan írt ki. Az 500 millió forinttal támogatott program keretében legfeljebb 45 ezer forint vissza nem térítendő támogatás kapható régi mosógépek energiatakarékos, új készülékre történő cseréjéhez.


A támogatással olyan elöl- vagy felültöltős mosógép szerezhető be, amellyel minimum 10%-os energia- vagy évi 20 kilogramm szén-dioxid-megtakarítást lehet elérni. A támogatás mértéke a készülék árának 50%-a, de maximum 25, 40 vagy 45 ezer forint, a mosógép energiaosztályától függően, mosó-szárító gép, illetve szárítógép beszerzéséhez azonban támogatási igény nem nyújtható be.
Fontos tudni mindemellett, hogy akkor kaphatod meg a támogatást, ha a pályázati portálon megtalálható, regisztrált kereskedők listájáról választasz kereskedőt, illetve az ugyanitt megtalálható mosógéplistáról készüléket.
Pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatnak be a kormányzati portálon ügyfélkapus regisztrációval rendelkező természetes személyek. A pályázati lehetőség régiónként nyílik meg, jelentkezni szeptember 30-ig, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet.
A gép típusa alapvető abból a szempontból, mennyire terheli meg a rezsiköltségeket a mosógép használata. Az eligazodásban a mosógépek új, 2011 utáni energiacímkéje is segít, amely többek között az éves fogyasztásról, a vízfogyasztásról, a centrifuga hatékonyságáról vagy a zajszintről is információt nyújt. A mosógépcsere-program A+ kategóriájú gép beszerzése esetén 25 ezer forintos, A++ kategória esetén 40 ezer forintos, A+++ kategória esetén pedig 45 ezer forintos támogatást nyújthat.

A pályázatról még többet ide látogatva tudhatsz meg :http://www.csereprogram.hu/
A pályázatra ITT JELENTKEZHETSZ : https://mgcs-2015.nfsi.hu/
Forrás : Forrás: Femina/MTI