PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. június 24., szerda

Pályázat diákoknak

Pályázat diákoknak

Játékszabályzat
A játékban azok a 16 éven felüli nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok vehetnek részt, akik legalább 2016. március 31-ig rendelkeznek még nappali tagozatos tanuló vagy hallgatói jogviszonnyal.
A játék időtartama és az elkészült művek beadása:
Az elkészült munkákat vagy az elkészült munkáról készült képeket 2015. június 15. és 2015. augusztus 31. között lehet beküldeni e-mailben kiváló minőségű képként a jatek@minddiak.hu címre. Az elkészített pályaművek a Mind-Diák Szövetkezet irodáiban is leadhatóak az adott iroda nyitvatartási idejében. A Játékos az elkészített pályamű beküldésével, leadásával mint ráutaló magatartással a játékszabályzatot elfogadja!
Jelige: Diákként dolgozni jó!

A Játékos a pályamű leadásakor/beküldésekor köteles megadni teljes nevét, telefonszámát, e-mail címét és a várost, ahol dolgozik vagy dolgozott a Mind-Diák Szövetkezetnél.
A Játékos által megadott elérhetőségeket az Szövetkezet adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak előzetes beleegyezéssel adja ki.
A munkák elkészítéséhez bármilyen rajz-, festő-, színező, digitális vagy kézműves technika felhasználható.

A Játékosok felelősséget vállalnak azért, hogy a játék során beküldött/leadott alkotásaik:
a) a hatályos magyar jogszabályokat nem sértik
b) kizárólag saját szellemi tulajdonukban állnak
c) a játékot megelőzően más versenyen nem értek el eredményt
d) vonatkozásában harmadik személynek felhasználási jogot nem adtak

Az egyéneket vagy csoportokat sértő, obszcén, diszkriminatív, politikai tartalmú alkotások automatikusan kizárásra kerülnek!


Az elbírálás menete:
A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Szervező szubjektív szempontok alapján bírálja el a beküldött munkákat. Az értékeléssel megbízott zsűriző csapatunk a legkreatívabb és legötletesebb pályaművet keresi. A zsűrihez anonim módon juttatjuk el a beküldött pályaműveket.
Szerzői jogok
Az elkészített munka leadásával a Játékos tudomásul veszi, hogy minden a játékos által beküldött/leadott alkotás a játék szervezőjének kizárólagos tulajdonába kerül és a Játékos részére nem kerül visszaküldésre.
A Játékos díjmentesen hozzájárul és lemond a leadott munkájával kapcsolatos minden szerzői jogáról és hozzájárul, hogy műveit a Szervező szabadon felhasználhatja és közzé teheti a Mind-Diák Szövetkezet hivatalos megjelenési csatornáin. Ideértve online és offline felületeket egyaránt.
A nyertes kihirdetésére: 2015. szeptember 15.
A Játékos visszavonhatatlanul hozzájárul nevének, és lakóhelyének (kizárólag a település neve) nyilvánosságra hozatalához.

Az a nyertes Játékos,

– akivel a kapcsolatot 2015. szeptember 30-ig nem sikerült felvenni, vagy
– akinek a hitelt érdemlő személyazonosítására bármely okból nem kerülhet sor, vagy
– aki bármely okból nem veszi át a nyereményt az előre egyeztetett időpontban a nyereményét véglegesen elveszti, annak átvételére nem válik jogosulttá.
A nyeremény átvételével kapcsolatos utazási és egyéb költségek a nyertes Játékost terhelik.
http://www.minddiak.hu