PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. július 31., péntek

Jó hír érkezett a családoknak!

Jó hír érkezett a családoknak!

A napokban megjelent a hír, hogy január elsejétől már csak olyan gyermek után lehet érvényesíteni a családi adókedvezményt, akinek adókártyája van. A kormány ebben a kérdésben további egyeztetéseket folytatott, majd megváltoztatták a döntésüket! 
Itt a hivatalos közlemény :


Nem kell adóazonosító a gyermekeknek az adókedvezményhez

Nem kell 2016. január 1-jétől a gyerekeknek adóazonosító ahhoz
, hogy az utánuk járó adókedvezmény igénybe vehető legyen – jelentette be a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön az M1 aktuális csatorna esti hírműsorában.
Rogán Antal elmondta: a miniszterelnök kérésére csütörtökön egyeztetett a nagycsaládosok képviselőivel, akik egyértelműen felesleges, bürokratikus lépésnek gondolják a kötelező adóazonosítót.
“Ezt a véleményüket mi tiszteletben fogjuk tartani, ami azt jelenti, hogy a Fidesz-frakció a kormánnyal együtt kezdeményezni fogja ősszel ennek a szabálynak a módosítását” – tette hozzá. Megjegyezte: mintegy 800 ezer gyereknek hiányzik az adóazonosítója, ami valóban komoly problémát jelentett.

Kérdésre elmondta azt is, hogy a párt idei, őszi frakcióülése szeptember 16. és 18. között lesz Velencén, és az egyeztetés egyik fő témája a bevándorlás lesz.
Forrás : MTI, hirado.hu