PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. július 28., kedd

ÓRIÁSI átverés terjed a facebookon – ITT AZ IGAZSÁG

ÓRIÁSI átverés terjed a facebookon – ITT AZ IGAZSÁG – Július 1-től visszaigényelhető a számlán feltüntetett megtakarítás összege

Óriási átveréssel traktálják az embereket a facebookon és sajnos rengetegen elhiszik és már előre örülnek a visszakapott pénznek így mindenképpen létre kellett jönnie ennek a posztnak, mert mindenképpen tájékoztatni kell az embereket, hogy ne reménykedjenek abban, hogy pénzt kapnak vissza!!!!
OSSZÁTOK kérlek benneteket, mert nincs annál rosszabb, amikor valaki számít a pénzre és nem fogja megkapni!!!


Egyre több ember érdeklődik víz-, gáz-, villanyóra-leolvasóknál, hogy a rezsiszámlákon feltüntetett megtakarításokat, a rezsicsökkenést mikor s egyáltalán megkaphatják-e.
Egy olvasónk szerint igen.
Mégpedig július elsejétől. Tehát az adott számlát, számlákat szükséges lefénymásoltatni ( az eredetit feltétlen őrizzék meg ) és a 6 havi vagy 12 havi lemásolt számlákat juttassák el a területi érdekeltségű NAV hatóságnak, ahol rövid elbírálás után 3 vagy 4 héten belül postázzák a pénzt a számlán feltüntetett címre, címekre.
Akik abban a helyzetben vannak, hogy viszonylag közel esik a NAV intézménye, azok személyesen is bevihetik a hatósághoz az említett számlákat, így akár a helyszínen is átvehetik a pénzüket. Személyes ügyintézés esetén feltétlen vigyék magukkal az azonosításra alkalmas dokumentumokat – áll az olvasói „körlevélben”. Forrás : www.hirhatar.hu
NEM IGAZ! HAZUGSÁG AZ EGÉSZ!

ITT VAN AZ IGAZSÁG :
A valóság ezzel szemben az, hogy a szolgáltató köteles feltüntetni a számlán, hogy mennyit kellett volna fizetni nem rezsicsökkentett áron, és a régi és a mérsékelt ár különbözete „gyarapszik” hónapról hónapra.
OSSZÁTOK, HOGY MINÉL TÖBBEN TUDJANAK RÓLA!