PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 14., péntek

Augusztus 15-én kezdődhetnek a jóváírások az OTP-nél

Augusztus 15-én kezdődhetnek a jóváírások az OTP-nél

Augusztus 15-én kezdődhetnek a jóváírások az OTP Banknál a forinthiteles ügyfelekkel való elszámolás keretében – mondta Bencsik László vezérigazgató-helyettes a bank mai sajtótájékoztatóján Budapesten.
Kiemelte, hogy a devizahiteles elszámolások keretében eddig 400 ezer OTP-ügyfél kapott vissza pénzt a banktól.


A harmadik negyedévben a forinthiteles elszámolás keretében azt várják, hogy 10-12 milliárd forintot fognak elszámolni az ügyfelek javára. Összesen 1,2 millió forinthiteles ügyfelük közül az elszámolásban 600 ezren érintettek. Ennyi ügyfélnek van még élő forinthitel-szerződése, vagy olyan lejárt szerződése, amihez kapcsolódóan a banknak visszatérítési kötelezettsége van. Ennek megfelelően tehát 600 ezer levelet küldenek ki, ez tartalmazza azokat a leveleket is, amelyeket az élő szerződésekkel, de elszámolással nem érintett ügyfeleknek küldenek ki.
Arra a kérdésre, hogy a görög bankok Balkánon való meggyengülésével vannak-e akvizíciós tervei az OTP-nek, Bencsik László elmondta: bíznak benne, hogy nyílnak ilyen lehetőségek, ha pedig ez így lesz “az OTP-nek szándékában áll tovább terjeszkedni” azokon a piacokon – Bulgáriában, Romániában és adott esetben Szerbiában -, ahol a görög bankok jelen vannak.
Szerző: MTI
Forrás : vg.hu