PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 13., csütörtök

FIGYELEM! A Budapest Bank több ügyfelének számláiról is pénzt loptak – NAGYON FONTOS – OSSZÁTOK

FIGYELEM! A Budapest Bank több ügyfelének számláiról is pénzt loptak – NAGYON FONTOS – OSSZÁTOK

A Budapest Bank több ügyfelének számláiról is pénzt loptak ismeretlenek, akik külföldi bankterminálokon keresztül jutottak hozzá több százezer forintos összegekhez – írja csütörtöki számában a Napi Gazdaság.


A napilapnak az egyik károsult azt mondta, kedd este néhány perc alatt több SMS-t is kapott a bank automata rendszerétől, amelyben arról tájékoztatták, hogy tranzakciónként 50-60 ezer, összesen mintegy 300 ezer forintot vettek fel a bankkártyájával Indonéziában.

A károsult azonnal megpróbálta
letiltani kártyáját a Budapest Banknál, de ez csak három órával később sikerült, mivel többen is ugyanezért keresték az ügyfélszolgálatot. A tiltás után még egyszer, Dominikában próbáltak pénzt felvenni a számlájáról.
Cs. Tóth Marianna, a Budapest Bank kommunikációs osztályának munkatársa a lapnak megerősítette, hogy több ügyfelüket is megkárosították, de pontos számot egyelőre nem tudott mondani. Közölte továbbá, hogy információi szerint más magyarországi bankokat is érint a visszaélés.
Kérlek osszátok meg minél többen a hírt, mert ha valóban más bankokat is érint, akkor kitudja, hogy hány embernek lopták el a pénzét ezzel a trükkel! 
Fontos, hogy minél több emberhez eljusson a hír, ebben pedig úgy segíthetsz, hogy megosztod a cikket! Neked nem kerül semmibe, de sokaknak nagyon fontos infót jelenthet!