PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 10., hétfő

Ha lemaradtál a mosógépcsere pályázatról ennek nagyon fogsz örülni! – Megduplázzák a támogatási összeget!

Ha lemaradtál a mosógépcsere pályázatról ennek nagyon fogsz örülni! – Megduplázzák a támogatási összeget!

Jó hír azoknak, akik kimaradtak elsőre: megduplázná a kormány az eredeti keretet, így még egy körben lehetne majd pályázni – írja a Napi Gazdaság.
Várhatóan újabb 500 millió forintot fordít a kormány a mosógépcsere-programra – nyilatkozta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára a Napi Gazdaság mai számában. Első körben is ennyit szántak a pályázatra, de forráskimerülés miatt sorra kellett leállítani a régiónként elindított programot.


Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint közszolgáltatásokért felelős államtitkár elmondta: a kormány fontos célkitűzése az energiahatékonyság javítása.
A családok 94 százalékának van mosógépe, ezek csaknem 50 százaléka nyolc évnél idősebb. A szaktárca ezen kívánt javítani az Otthon melege program ötödik elemeként kiírt mosógépcsere-pályázattal, amelynek keretében eddig 500 millió forint összértékű támogatásra lehetett pályázni. Az alprogram azonban annyira sikeres volt, hogy a tárca úgy döntött: megduplázza a támogatási összeget.
A Napi Gazdaság szerint a támogatásokat nem szociális alapon osztották, azt szerették volna, ha mindenki élni tud a lehetőséggel. Valamennyi magyarországi lakhellyel rendelkező magánszemély, aki a lakcímkártyáját be tudja mutatni, saját lakcímére egy mosógépcserére tud pályázni.

A mosógépcsere évente 12 ezer forint megtakarítást jelent egy család számára. A megítélt támogatás összege 25-45 ezer forint lehet a készülék energiaosztályától függően.
Szerző: Napi Gazdaság
Forrás : vg.hu