PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 13., csütörtök

Így szerezhetsz ingyen C és E kategóriás jogosítványt! – ÓRIÁSI LEHETŐSÉG!

Így szerezhetsz ingyen C és E kategóriás jogosítványt! – ÓRIÁSI LEHETŐSÉG!

Hatezren szerezhetnek hivatásos jogosítványt a kormány támogatásával
Újabb hiányszakma képzésében vállal úttörő szerepet a Nemzetgazdasági Minisztérium. A kormány 5 milliárd forintos uniós és hazai támogatással mintegy 6000 leendő gépjárművezető részére fedezi a C és E kategóriájú jogosítvány megszerzésének költségeit.


A kormány célja továbbra is az, hogy a gazdasági növekedés támogatása révén egyre többen juthassanak biztos megélhetést jelentő munkához Magyarországon – jelentette ki Varga Mihály az új munkahelyteremtő-programot ismertető sajtótájékoztatón. A kormány 5 milliárd forintos uniós és hazai támogatással mintegy 6000 leendő gépjárművezető részére fedezi a C és E kategóriájú jogosítvány megszerzésének költségeit.

Újabb hiányszakma képzésében
vállal úttörő szerepet a Nemzetgazdasági Minisztérium. Varga Mihály Wáberer György miniszterelnöki biztossal, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnökével tartott sajtótájékoztatón kifejtette: az utóbbi években a tehergépkocsi-vezető és kamionsofőr-foglalkozásokban volt a legtöbb olyan állásajánlat – 2014-ben mintegy 7300 –, amelyekre nem volt elegendő, illetve megfelelő jelentkező.
A most bejelentett program keretében több mint hatezer ember számára teszik lehetővé a C és E kategóriájú jogosítvány megszerzését. A nehézgépjármű-vezetők kiválasztását és képzését a központi régióban az MKFE szakmai segítségével a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz tartozó Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) bonyolítja le.
Az OFA a – BKK-val szerződésben álló, autóbuszokat üzemeltető – VT-Arriva Kft-vel közösen kidolgozott új képzési rendszerének mintájára indul el a most bejelentett program. A konstrukció lényege, hogy a képzést a kormány finanszírozza, az esetleges ösztöndíjat, illetve végzés után a munkahelyet a fuvarozók biztosítanák a hivatásos jogosítványt megszerzőknek.
A kormány kiemelt céljai közé tartozik a magyar logisztika, ezen belül a közúti fuvarozás, illetve személyszállítás versenyképességének javítása, az ágazat teljesítményének sokoldalú ösztönzése. A közúti közlekedési szolgáltatási szektor jelenleg a magyarországi munkavállalók 3,5 százalékát foglalkoztatja, és hozzávetőleg 500 milliárd forintos éves adóbefizetéseivel az államháztartás bevételének 5%-át biztosítja.
Forrás: ofa.hu
A kormány ingyenes programján felül, most a Waberer’s-nél is megszerezhető ingyenesen a C+E kategóriás jogosítvány és a GKI megszerzésében is segítenek!
Most ingyen kaphatsz jogosítványt, és egy jól fizető nagyszerű szakmát! Most a Waberer’s International Zrt, megfinanszírozza neked az E jogosítvány megszerzését, és hosszútávú munkát ajánl neked, kiemelkedő, elérhető havi 400 ezer forintos nettó fizetésért, szakmai betanítási programmal!
Feltételek: C kategóriás jogosítvány, valamilyen PÁV vizsga!
SZEREZZ E JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐR! További infók itt!

A kormány programja tovább a 6000 fő jogosítványához!
Képzési támogatás keretében segítünk Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes képzést.

KÉPZÉSEK MEGNEVEZÉSE
 
“C” kategória – Tehergépkocsi – vezető + “CE” kategória (“C” kategóriába sorolt gépkocsiból es nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény) + Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány – Te-herautó vezető alapképesítés + Infó kommunikációs eszközök használata.“CE” kategória (“C” kategóriába sorolt gépkocsiból es nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény) + Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány – Teherautó vezető alapképesítés + Infó kommunikációs eszközök használata.

TANFOLYAMOK BELÉPÉSI FELTÉTELEI
 
Minimum 2 éve megszerzett “B” kategóriás jogosítványBetöltött: 21. életév
Alapfokú végzettség
“C” kategóriás jogosítvány megléteBetöltött: 21. életév
Alapfokú végzettség
A képzés megkezdése előtt egy felvételi eljáráson kell részt venni a jelentkezőknek, melynek része a PÁV III vizsga megszerzése is, amennyiben nincs érvényes vizsgája.
Forrás:
www.ofa.hu/hu/hivatasos+gepjarmuvezeto+kepzes/hivatasos+gepjarmuvezeto+kepzes+1.html