PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 13., csütörtök

Kérdőíves vizsgálat villamos energia és földgázfelhasználók fogyasztói elégedettségének felmérésére

Kérdőíves vizsgálat villamos energia és földgázfelhasználók fogyasztói elégedettségének felmérésére


Az idén is végez kérdőíves vizsgálatot a villamos energia és földgázfelhasználók fogyasztói elégedettségének felmérésére a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

A felmérés szeptember elején kezdődik és október első hetében fejeződik be - tájékoztatott a hivatal csütörtöki közleményében.


Összesen húszezer, az egyetemes szolgáltatási körbe tartozó villamos energia- és földgázfelhasználót, köztük háztartásokat, vállalatokat, intézményeket fognak személyesen felkeresni a vizsgálattal megbízott piackutató intézetek kérdezőbiztosai, hogy információt gyűjtsenek az energiaellátással és ügyfélkiszolgálással kapcsolatos tapasztalatokról.

A kérdezőbiztosok a felmérés megkezdése előtt minden esetben igazolják magukat, és kérésre bemutatják megbízólevelüket is - hívta fel a figyelmet a hivatal.

A vizsgálat eredményéről a MEKH az érdeklődőket honlapján, az Országgyűlést pedig szokásos éves beszámolója keretében tájékoztatja.

A cikk forrása: MTI