PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. augusztus 11., kedd

Nagyon csúnyán verik át az időseket – kitálalt egy termékbemutatós

Nagyon csúnyán verik át az időseket – kitálalt egy termékbemutatós

Vége lehet a termékbemutatós átveréseknek

Kitálalt egy férfi, aki egészségmegőrző termékeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket árusító cégnél dolgozott: elárulta a Blikknek, hogyan verték át az idős embereket a termékbemutatókon.


A meggyőzés első lépéseként egészségügyi felmérést végeztek az ügyfélen, akit egy biorezonanciás gépnek nevezett szerkezetre kapcsoltak. A csodagép megmondta, hogy milyen a „beteg” állapota. A készülék olyan dolgokat vizsgált, mint pél­dául a megfoghatatlan érzelmi index, az ínszalagok állapota, a vállizomtapadás vagy az ásványi anyagok jelenléte. A rémisztő eredmények láttán azután az üzletkötő azonnal felajánlotta a lehetőséget termékeik megvásárlására.
Kétszer én is kipróbáltam egy ilyen vizsgálatot. Elsőre minden eredményem borzasztó volt, pár nappal később pedig a gép szerint már nyoma sem volt az állítólagos agyér-elmeszesedésemnek” – jellemezte a szerkezet hitelességét a férfi.
Az egészségmegőrző termékeket 120–200 ezer forintért kínálták a „nagybeteg” ügyfeleknek anyagi helyzetüktől függően. Volt köztük olyan, akinek orvos volt a férje: őt pont azzal tudták meggyőzni, hogy a párja sem akarná, hogy beteg legyen.
„Nem eladok, hanem meggyógyítok!” „Miért hagyja, hogy a gyerekei megtiltsák önnek a gyógyulást? Teljesen felesleges hazamennie, és megbeszélni velük!” – így győzködik az ügynökök az „áldozatot” – írja a Blikk.
Forrás : ittlakunk.hu