PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 18., kedd

Nagyon jó hír szocpolra várók és azoknak, akik majd a jövőben igénylik!

Nagyon jó hír szocpolra várók és azoknak, akik majd a jövőben igénylik!

Hihetetlen és elképesztő kijelentést tett Lázár János a meglepő népszerűséggel övezett új szocpolról !
Számolatlanul fogja adni a kormány a pénzt a családoknak a családi otthonteremtési kedvezmény keretein belül. Eddig volt egy keret, amit a szocpolra szántak, de a hatalmas népszerűségnek köszönhetően döntöttek arról, hogy nem szabnak anyagi keretet a szocpolnak, mindenki megkaphatja, aki megfelel a feltételeknek, nincs többé keretösszeg!


Nem kell többé senkinek attól tartania, hogy lemarad a szocpolról, mert elfogy az erre szánt keretösszeg, mert ha elfogy a, akkor átállnak a korlátlan finanszírozásra, MINDENKINEK JUTNI FOG A SZOCPOLBÓL!

Természetesen a kormány reméli, hogy ezzel az intézkedéssel a gyermekvállalási kedvet is ösztönözni tudják majd!
Az érdeklődők száma 40 ezer körül mozog, a csokot igénylők száma pedig már meghaladta az ezret pedig alig 2 hete lehet igényelni a támogatást.Mindenki megkapja aki jogosult rá, de a kormány felhívja a figyelmet arra, hogy a luxus igényeket továbbra sem fogják támogatni.
A minimum szint az, hogy lakás legalább komfortos legyen és a négyzetméterenkénti ára nem több 350 ezer forintnál.
A CSOK összege függ a vásárolt ingatlan energetika besorolásától, a gyermekek számától, és az ingatlan alapterületétől. Garantáltan senki nem fog lemaradni a támogatásról a keretösszeg kimerülése miatt, ez óriási dolog, hiszen láthatjuk, hogy egy jól sikerült pályázta esetében sajnos órák alatt elfogy az erre szánt keret és a pályázat ekkor felfüggesztésre kerül, lásd mosógépcsere pályázat!