PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. augusztus 26., szerda

Több millió forint támogatás munkanélkülieknek – MEGYÉNKÉNT

Több millió forint támogatás munkanélkülieknek – MEGYÉNKÉNT

Ha munkanélküli vagy, nem találsz megfelelő állást, de nem vagy egy tétlenkedő típus akkor Neked való ez a támogatás! Több millió forintos állami támogatást kaphatsz, hogy újra rendbe hozd az életedet, újra talpra állj és sikeres legyél! Több millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatsz vállalkozásod elindításához, önmagad foglalkoztatásához.


Itt vannak a megyék melyekben jelenleg igényelhető a támogatás :

Veszprém megye
A támogatás formája: 3 millió forintig terjedő tőkejuttatás, amelyből legfeljebb 2 millió forint vissza nem térítendő, és 1 millió forint visszatérítendő támogatásként igényelhető. Ettől eltérő támogatási összeg esetén a vissza nem térítendő támogatás maximum kétharmad része lehet az igényelt teljes támogatási összegnek.
A pályázatok benyújtása: A pályázati felhívásban és a pályázati egységcsomagban foglaltaknak megfelelően elkészített pályázatot személyesen vagy postai úton kell benyújtani a Veszprém Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályához (8200 Veszprém, Megyeház tér 3.) legkésőbb 2015. augusztus 31-ig.
Heves megye
A támogatás formája: a legfeljebb kétmillió forint vissza nem térítendő összegre irányuló pályázatokat folyamatosan, de legkésőbb 2015. szeptember 30-án14 óráig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételekkel. A tőkejuttatás mellett legfeljebb három hónap időtartamra, a minimálbér összegével azonos vállalkozóvá válást elősegítő támogatás is kérelmezhető. A kérelmet és a pályázatot a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályán kell benyújtani, ahol további információ is kérhető.
A pályázati felhívás, tájékoztató, ill. dokumentáció megtalálható a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának honlapján a Munkaerő-piaci támogatások menüpontban. A honlap címe: http://heves.munka.hu.
Csongrád megye
A támogatás formája és mértéke: Legfeljebb 2 millió Ft-ig terjedő kamatmentes tőkejuttatás vissza nem térítendő formában.
Beadási határidő : 2015. augusztus 31-ig személyesen vagy postai úton kell benyújtani a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály címére, amely a következő: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Budapest
A vállalkozóvá válást elősegítő támogatás formája: legfeljebb 2 millió Ft összegig terjedő tőkejuttatás támogatása vissza nem térítendő formában. A tőkejuttatás támogatásra vonatkozó pályázatot 2015. június 17-től – 2015. november 30-ig postai úton lehet benyújtani a borítékon „SK” jelzéssel ellátva a Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztály Befektetés Ösztönzési és Szolgáltatási Osztályához (1364 Budapest Pf. 244.)
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
A támogatás formája: Vissza nem térítendő tőkejuttatás (a továbbiakban: tőkejuttatás), amely maximum 2 millió Ft-ig igényelhető.
AZ igényt benyújtani személyesen, vagy postai úton Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályához (3530 Miskolc, Mindszent tér 3.) a pályázati felhívás közzétételétől folyamatosan, de legkésőbb 2015. augusztus 31-ig.
Nógrád :
Akit a Járási Hivatal legalább egy hónapja folyamatosan álláskeresőként nyilvántart, vagy aki rehabilitációs ellátásban vagy rehabilitációs járadékban részesül, és vállalja önmaga foglalkoztatását, és ezt egyéni vállalkozás keretében, vagy új induló társas vállalkozás keretében, vagy egy működő társas vállalkozáshoz való csatlakozással, vagy mezőgazdasági őstermelőként valósítja meg.
A vállalkozóvá válást elősegítő támogatás formája, mértéke:
Legfeljebb 3 millió Ft-ig terjedő tőkejuttatás igényelhető PÁLYÁZATI formában
§ 2 millió forint vissza nem térítendő, és 1 millió forint visszatérítendő támogatásként,
§ amennyiben a pályázó induló készletre is igényel támogatást, úgy a készlet költségeire eső támogatás összege csak visszatérítendő formában igényelhető!
Beadási határidő: 2015. augusztus 31-ig