PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. szeptember 15., kedd

58000 Forintos Családi Pótlék Akár 4 Évre Visszamenőleg Is Igényelhető! Oszd Meg Te Is!

58000 Forintos Családi Pótlék Akár 4 Évre Visszamenőleg Is Igényelhető! Oszd Meg Te Is!

CSALÁDI PÓTLÉK GYERMEKENKÉNT HAVONTA 58 EZER FORINT! 4 évre visszamenőleg is igényelhető a gyermek 25 éves koráig! Ha eddig nem vetted fel, most rengeteg pénzhez juthatsz!
Olvassátok el, érdemes!
Osszátok meg kérlek a cikket, mert hihetetlenül sok embernek segíthet ez az információ! Köszönjük!


Erről a családi pótlékról biztosan nem hallottál még
– Ezt a cikket mindenkinek érdemes elolvasnia, ha másért nem csak tájékozódásképpen, hiszen könnyen lehet, hogy a benne lévő információval sokat segíthet családtagjainak, barátainak, ismerőseinek.

Óriási hír lehet a Németországban dolgozóknak, hogy ebben az országban azoknak is jár a családi pótlék, akik nem vitték magukkal gyermekeiket, hanem a kicsik itthon maradtak. Nem is kis összegről van, ugyanis 2 gyermekes család esetében a családi pótlék 400 euro körül mozog, ami jelenleg több, mint 120 ezer forint. Ez a hazai családi pótlékhoz viszonyítva igen magas összeg! Tovább óriási hír, hogy ezt a támogatás, akár 4 évre visszamenőleg is lehet igényelni, ami ha kiszámoljuk egy igen szép összegre rúg.

Sokan most biztosan értetlenül néznek
maguk elé, sőt talán hitetlenül is, de ez a támogatás valóban létezik,és valóban megjár 2 gyermek után.Németországban ez különben sem képvisel akkora értéket, mint nálunk. Ahhoz, hogy ezt megkaphasd nem kell mást tenned, ha van már 2 gyermeked, hogy Németországban kezdesz el dolgozni bejelentett állásban.
A statisztikák alapján már legalább 135 ezer magyar dolgozik kint Németországban, akiknek a nagy része sajnos még mindig nem tud arról, hogy ez a támogatás nekik bizony megjár! Kérlek terjeszd a hírt minél szélesebb körben, hogy minél többen megkaphassák, aki jár nekik.
Ez az ellátás a vendégmunkásokat is természetesen megilleti, teljesen mindegy, hogy melyik országból érkeztek Németországba. Tulajdonképpen annyira nem is meglepő egy a “bőkezűség”, hiszen aki ott dolgozik ott fizet adót is! Mivel Németország szinte korlátlan mennyiségű külföldi munkavállalót be tud fogadni, sőt nagy szükségük van rájuk, ezért kaphatnak azok is családi pótlékot, akik a gyermekeiket otthon hagyták.

A tét nem kicsi:
két gyermekig fejenként 184 (58 ezer forint), a harmadik gyerek után 190, minden további gyerek után pedig 215 euró jár a munkavállalóknak. Láthatjuk, hogy igen nagy összegekről van szó, ha átlagos magyar, román, ukrán fizetést veszünk alapul… Ezt az ellátást maximum a gyermek 25 éves koráig kérhetjük, de csak akkor ha a gyermek még tanulmányokat folytat. Az ellátást 4 évre visszamenőleg kérhetjük ha tudjuk igazolni, hogy már akkor is volt Németországban munkaviszonyunk. Oszd meg te is!
Forrás : online-kalkulator.hu