PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 14., hétfő

December elején ismét változnak a tv és a telefon előfizetés szabályai

December elején ismét változnak a tv és a telefon előfizetés szabályai

Szeptember 1-től jelentős változások léptek életbe a tv és a telefon előfizetéseknél, ami minden előfizetőnek előnyösebb feltételeket biztosít, de még nincs vége a változásoknak, decemberben újabb dolgok változnak meg az előfizetők javára.


Mi változott szeptembertől ?
- Átláthatóbb szerződési feltételek, követhető módosítások jöttek.
- Méltányos szerződésbontási lehetőség, több idő a hívásmegszakításra.
- Bővül a szolgáltatók kötbérfizetési kötelezettsége
- Fokozottabb védelem a kiskorúaknak
1. Törvény szabályozza a szerződéskötést, szigorú feltételeknek kell a szolgáltatóknak megfelelni.
A szolgáltatók a szóban történő szerződéskötéskor is kötelesek egy, a szerződés lényeges tartalmáról szóló írásos dokumentumot átadni az előfizetőknek.
Határozott idejű szerződéskötéskor a szolgáltatóknak a szerződés megkötése előtt tájékoztatniuk kell az előfizetőt a határozott idejű szerződés teljes időtartama alatt jelentkező, az előfizetőket minimálisan terhelő minden költségről, hogy a szerződést az előfizetők tudatos választással, az előre tervezhető kiadások mérlegelésével köthessék meg.
2. Több alkalom és lehetőség adódik majd a szerződés felmondására
Az előfizetők akkor is jogkövetkezmények nélkül felmondhatják a határozott idejű szerződést, ha a szolgáltató a szerződés lényeges tartalmát jogsértően módosítja – például díjat emel -, vagy a szerződésben szereplő műsorcsatornák közül akár csak egyet is jogsértően kivesz – olvasható az NMHH honlapján.
Forrás : penzcentrum.hu