PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 30., szerda

Így vehetsz családi házat 1 millióért – megnyílt a lehetőség, bárki vásárolhat így!

Így vehetsz családi házat 1 millióért – megnyílt a lehetőség, bárki vásárolhat így!

Nagyon olcsón és könnyen lehet ingatlanokhoz jutni az új lehetőség segítségével.
250 ezer állami tulajdonban lévő ingó vagyon, melynek értéke 12-13 milliárd forint, kerülhet fel az elektronikus aukciós rendszerbe – nyilatkozott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a rendszer elindítása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.


A jelenlegi állapot szerint 250 darab ingatlan jelenik meg a rendszerben , de december végére ez ötszázra is nőhet! Jelenleg csak ingatlanok vannak a rendszerben de folyamatosan töltenek majd fel ingóságokat és üzletrészeket is.

Ezekre az ingatlanokra,
tárgyakra lehet majd licitálni ügyfélkapun keresztül, tehát a licitálás alapfeltétele az ügyfélkapu megléte, ami természetesen ingyenes. Csak az adóazonosítót kell megadni a részvételhez. Külön csoportban jelennek meg a meghirdetett, de még nem licitálható, az éppen most licit alatt lévő, valamint a lejárt licitű eszközök.


Nevünk nem jelenik meg a rendszerben, a licit indulásakor egy azonosítót kapunk, mellyel licitálni tudunk, ha nyerünk , akkor is ez az azonosító fog megjelenni és a nyertes összeg a rendszerben!
A licitálós oldalakon megszokott rendszerrel azonosan itt is megadhatunk majd egy felső plafont, ameddig hajlandóak vagyunk elmenni, ennek a felső összeghatárnak az eléréséig a rendszer automatikusan licitál helyettünk, semmi dolgunk nincs vele.
Cikkünk megírásának időpontjában a kikiáltási árak tekintetében akár 1 millió forintért vagy az alatt kínált családi házakat is lehetett találni a futó aukciók között.


További információkat itt olvashatsz a rendszerről  https://e-arveres.mnv.hu/