PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. szeptember 9., szerda

Itt 5 forintért vehetsz közművesített telket – Magyarország

Itt 5 forintért vehetsz közművesített telket – Magyarország

Nincs pénzünk építkezni, drágák az ingatlanok, vágyunk a nyugodt falusi környezetre? Akkor irány Bihartorda ahol 5 forintért vásárolhatsz közművesített telket.


Az 1005 főt számláló településnek van saját orvosa, több közértje, iskolája és még óvodája is. Így tehát hiányunk nem lehet semmiben. Mindössze annyit kell megígérnünk, hogy legalább 5 évig a településen lakunk majd. Bihartordáról azonban tudni kell azt, hogy az utóbbi 10 évben folyamatosan csökken a lakosság száma, mivel a fiatalok elvándorolnak. A falu lakosságának nagy része 65 év körüli. Így a kezdeményezés burkolt célja nem más, mint az, hogy a falu ne haljon ki azaz segítse elő a fiatalok megtartását és letelepedését.

A megvásárlásra kínált 5 forintos telkek
előtt köves az út és a víz, villany, gáz is a vállalkozó építkező rendelkezésére áll. Ezenkívül nem elhanyagolható tényező az, hogy a település 500 ezer és 3 millió forint között mozgó lakásárai mellett ez a összeg igazán nagylelkű.
Azonban féltételei is vannak annak, hogy 5 forintos áron tudjunk Bihartordán telekhez jutni. A vásárlást követő 3 éven belül meg kell épülnie a telken az új lakóháznak és ténylegesen a faluban kell lakni. Ezt követően pedig 5 évig a település lélekszámát kell gazdagítani. Az önkormányzat elsősorban fiatal házaspárokat vár akik elősegítik a falu fiatalítását.
Akik pedig a nyugalom mellett némi nyüzsgésre is vágynak azok számára Bihartorda a lehető legjobb választás, ugyanis a környező kisvárosok tele vannak gyógyfürdőkkel, strandokkal.
Ezenkívül Debrecen autóval 40 km-re, Hajdúszoboszló pedig 30 km-re található. Így viszonylag könnyedén vállalhatsz munkát a környező városokban is.
Forrás : www.hirkozpont.eu