PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 8., kedd

Nagy diák IQ teszt – keresik Magyarország legintelligensebb diákjait

Nagy diák IQ teszt – keresik Magyarország legintelligensebb diákjait

A Diákhitel Központ 2015-ben ismét keresi Magyarország legintelligensebb diákjait!
A Nagy Diák IQ-tesztet 2015. szeptember 3. és 2015. október 31. között töltheted ki. A vetélkedőben a részvétel önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.


A Nagy Diák IQ-teszten való részvételhez
először majd meg kell adnod az életkorod, és hogy lány / fiú vagy-e. Ezek után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszt kitöltéséhez. Az e-mail címed csak a teszt végén kell megadnod, erre érkezik majd a teszt eredménye. Ezért fontos, hogy működő címet adj meg! Ráadásul, ha továbbjutsz a második fordulóba, ezen a címen értesítünk majd a tudnivalókról.
Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz e játék második fordulójában való részvételre.

A második fordulóba jutott
játékosok értesítést kapnak a további teendőkről és tudnivalókról. A második fordulóra november 8-án és 14-én kerül sor Budapesten. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét. A tesztírók között a Diákhitel jóvoltából ajándékcsomagokat sorsolnak ki.
A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért.
http://www.due.hu/nagydiakiqteszt/