PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 13., vasárnap

Telefonálj te is ingyen mostantól

Telefonálj te is ingyen mostantól

Egy új lehetőségre hívja fel a figyelmet az internet sok sok oldala, mely szerint ezentúl a facebookon is elérhető az ingyenes telefonálás lehetősége!


RÁADÁSUL MOST MÁR TOVÁBB FEJLESZTETTÉK AZ ALKALMAZÁST!

A facebooknak már régóta van ingyenes telefonálási funkciója, de eddig Magyarországon nem volt elérhető a lehetőség, így kénytelenek voltunk beérni más lehetőséggel, mint skype, vagy akár a Viber, amely az android gyöngyszeme:-)

A Facebook már idén januárban indította
útjára az ingyenes telefonálási lehetőség a Facebook Masangeren keresztül, de hazánkban akkor még nem volt mód az ingyenes telefonálásra.Az információk szerint azonban 2014. márciusában új korszak kezdődött Magyarországon is, ugyanis ekkortól használhatjuk már ingyen telefonálásra is a facebookot.

A szolgáltatáshoz semmi másra nincs szükségünk
csak stabil internet kapcsolatra és egy IOS vagy Androidos készülékre, mobiltelefonra, tabletre.Következő lépésben telepítenünk kell a faceboook messenger alkalmazást.Az Androidra és iOS-re elérhető Facebook Messenger alkalmazáson belül meg kell nyitni a kívánt ismerősünk chatablakát, a jobb felső “i” gombra kattintani, majd az így megjelenő slide-on értelemszerűen a “Free Call” menüpontra.
Próbáljátok ki, állítólag működik:)

A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/09/13/telefonalj-te-is-ingyen-mostantol.php