PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. október 23., péntek

OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK

OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK

OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK
Erzsebet Szalagyi
Még mindig nincsenek sokan képben, ha problémájuk van, folyószámlahitellel, hitelkártyával, telefonos követeléssel (kis értékű esetek) kapcsolatosan és a követeléskezelő cég (behajtó Pl.: EOS, Intrum…stb.) cseszteti!Ezekben az esetekben a kötelezően betartandó alapszabályok: (sablonlevél a cikk alatt)
1. Nem kommunikálunk velük soha és semmilyen formában!
2. Nem fizetünk nekik mert nem állunk szerződésben velük és nem is tartozunk nekik!
3. Várod a MOKK-os levelet (Közjegyző által fog jönni az állandó lakcímedre postai tértivevényes úton!)
Ha ez megérkezett akkor az a válasz megy rá amit fotón csatolok a kézhezvételtől számított 15 napon belül postai tértivevényes úton!
A behajtó cég ezután eldönti, hogy beadja a keresetet ellened vagy sem! Ha beadja akkor nekünk ellen kérelmet kell benyújtani válaszul és Alperesi pozícióba kerülsz!
FONTOS: Amikor a Bíró kérdezi a tárgyaláson, hogy mennyit ismersz el a követelésből, akkor ez a válasz:
0 Ft.-ot Tisztelt Bíróság, sőt még nekem jár vissza pénz, ugyanis Felperes és jogelődje nem a szerződésnek megfelelően állította be a követelését a szerződés semmis és tisztességtelen szerződési feltételeket tartalmaz, valamint Felperes perbeli jogi legitimációját sem tudja igazolni! (ezt indokolni kell az ellen kérelemben!)
A tárgyaláson megjelenni nem kötelező, de ki kell magad menteni az ellen kérelemben!
Akkor azt, hogy semmit sem ismerek el a követelésből bele kell írni az ellen kérelembe.
FONTOS:
Az ellen kérelem megírásához kérj segítséget olyanoktól, akik értenek hozzá és már csináltak ilyet!
mokk
Fotó : civilkontroll.com
Forrás : www.civilkontroll.com