PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 17., kedd

2016-ban Jön Béremelés, Új Bértábla, Ingyenes Okmányok, Adócsökkentés És Rezsicsökkentés!

2016-ban Jön Béremelés, Új Bértábla, Ingyenes Okmányok, Adócsökkentés És Rezsicsökkentés!

Kormányprogram II.0 – A nagyobbik kormánypárt szerint jelenleg rezsicsökkentés, béremelés, adócsökkentés és több munkahely segíti a dolgozókat, míg a szocialisták kormányzásuk alatt félmillió embert tettek munkanélkülivé, a fizetéseket túladóztatták, a sorozatos megszorításokkal és a családok eladósításával keservessé tették a megélhetést.

Fidesz – béremelés – bértábla – minimálbér – rezsicsökkentés 2016
Az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Gúr Nándor szocialista országgyűlési képviselő napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált a Fidesz. Délelőtt az ellenzéki politikus azt mondta, a kabinet nem a dolgozó emberek érdekét szolgálja, ezért ,,jó értelemben vett bérharc” nélkül tovább nő a szegénység Magyarországon.
“A baloldal ma is előbb adna munkát és segélyeket a bevándorlóknak, mint a magyar embereknek” – fogalmaz a Fidesz, majd kiemelik, a polgári kormány megbecsüli a dolgozókat, a foglalkoztatáspolitikai reformoknak köszönhetően huszonhárom éve nem dolgoztak annyian Magyarországon, mint ma.
A Fidesz célja, hogy a magyar dolgozók fizessék Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját, ezért jövőre tovább csökken az szja – fejtik ki, majd megjegyzik, a tartósan alacsony inflációnak köszönhetően a fizetések ma megőrzik értéküket, két és fél éve töretlen a reálbérek növekedése.
A kormánypárt emellett arra is kitér, hogy 2010 óta minden évben nő a minimálbér és béremelési programot indítottak a rendőröknek, a katonáknak, a tűzoltóknak, az ápolóknak, az orvosoknak, a pedagógusoknak, a szociális és gyermekvédelmi dolgozóknak írja a hirado.hu.


Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!