PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 22., vasárnap

Az év legszebb osztályterme – bármely iskola bármely osztálya ingyen pályázhat!

Az év legszebb osztályterme – bármely iskola bármely osztálya ingyen pályázhat!

Az év legszebb osztályterme – 50.000 Ft fődíj
A Függönyország Kft. pályázatot hirdet minden általános és középiskolai osztály számára.
A pályázat célja az általános- és középiskolai osztálytermek gyerekbarát és vidám hangulatú dekorációjának bemutatása.


Kezdeményezésünkkel szeretnénk felhívni a gyermekek, szüleik és az iskolák figyelmét az osztálytermek igényes feldíszítésére, hisz a tanév során a diákok és a tanárok is idejük meghatározó részét a tantermekben töltik. (pályázat plakátja hamarosan innen letölthető).
A pályázat egyszerű: Szépíts – Fotózz – Küldd el – Gyűjts szavazatokat és Nyerj!
A dicsőségen túl, a legegyedibb és ötletesebb osztályt 50.000 Ft pénzjutalomban is részesítjük.
“Nagyon köszönjük az oklevelet, amire érdemesnek találtak minket. Nagy meglepetés volt számunkra, mert az igazgatónő a tegnapi évzárón több mint 1000 ember előtt adta át nekünk az elismerést.”
Ildikó, Kecskemét 2014.
Tehát ezt kell tenni:

1. Dekoráljátok fel a termet, elsősorban fordítsatok figyelmet az ablakdekorációra, annak egyediségére és ötletességére. Ehhez mindenképpen használjatok textilt is (pl. függönyt). Amennyiben már most egyedinek, kreatívnak és szépnek érzitek a tantermet, azonnal csapjatok bele a pályázatunkba.
2. Készítsetek pár (minimum 5) jó minőségű fényképet és írjátok le hogyan szépítettétek fel a tantermet. (Pl. Milyen koncepció szerint dolgoztatok: színek, tananyag, motívumok? Hogyan alakítottátok a gyerekek személyiségek és érdeklődésének megfelelőre az arculatot?)
3. Töltsétek fel az adatokat, képeket és a bemutatkozás szövegét a regisztrációs felületen amint csak lehet. A szavazás a http://www.fuggonyorszag.hu “Év osztályterme” és a “Játék” menüpontokon keresztül, illetve a http://www.fuggonyorszag.hu/ev-osztalyterme oldalon érhető el.
4. A honlapunkon közzétett beszámolót és képeket az osztálytermeteket bemutató lap tetején található facebook dobozra kattintva kedvelhetik a látogatók (tehát egy hasonló facebook-doboz lesz ott is, mint amilyet közvetlenül ez alatt a bekezdés alatt láthattok). Segítsetek, hogy minél többen megismerhessék a gyönyörű termetek képeit és beszámolóit, hiszen a honlapunkról elérhető, illetve a facebookon megosztott beszámolókra érkező szavazatok (Like-ok) száma és a terem kreatív és szép kivitelezése alapján (tehát egy Szakértő zsűri értékelése által) választjuk ki a legszebb osztálytermeket. Ezzel a facebook dobozzal a pályázatot kedvelheted. Köszönjük a megosztást! (Ha osztályteremre szeretnél szavazni ne itt tedd meg.)
5. Folyamatosan (2015. november 15. és 2015. december 31. között) helyezzük ki honlapunkra a képeket és beszámolók szövegét. A verseny egy fordulós, a 2016 január 31-ig beérkezett szavazatok (Like-ok) száma és a szakértő zsűri értékelése alapján kapott összesített pontszám alapján hirdetjük ki a végeredményt. A februári végeredmény hirdetésen nyerjétek Ti el az “Év Legszebb Osztályterme” címet! A hírnév mellé 50.000 Ft pénzjutalomhoz is juttatjátok az osztályt, melyből például az osztálykirándulást tehetitek emlékezetesebbé.
Tehát például ha az osztálytermetek dekorációja/szépítése december 10-én elkészül (vagy csak akkor döntötök a pályázaton való induláson), és aznap csináltok róla pár szép fotót, akkor a beküldött képeket és a beszámolót közzétesszük honlapunkon. Erre a pályázatra egész decemberben és egészen január 31-ig lehet szavazatokat gyűjteni. Érdemes miharamabb pályázni, hiszen így több idő áll rendelkezésre a szavatok gyűjtésére.
Gyakori Kérdések a Pályázattal kapcsolatban
A Pályázat kihirdetése óra gyakrabban felmerült kérdéseket és az azokra vonatkozó válaszokat az alábbiakban ismertetjük:
– Meddig lesznek megtekinthetőek a honlapon szereplő pályázatok?
Az összes osztályterem pályázata folyamatosan megtekinthető marad a honlapon, hisz így a látogatóknak egész évben alkalmuk adódik megismerni az ország legszebb termeit. A korábbi évek pályázatait tematikusan mutatjuk be a megfelelő oldalakon.

– Aktualizálhatóak-e a beadott anyagok (pl. képekkel, szöveggel)?

A pályázati felületeket az pályázók aktualizálhatják (ésszerű határok között) a 2015. december 31-ig.

– Gyűjthetőek szavazatok a megmérettetést követően?

A pályázati felületek “like”-olhatósága egész évben megmarad, hisz így miden osztály további megerősítést kaphat munkájának elismeréséről és hasznos ötletet adhat minden iskola számára, természetesen a határidő után érkező szavazatok nem befolyásolják már a szavazás eredményét.

– Mi történik majd a 2016 januárjában?

Ebben az időszakban új pályázat befogadására nincs már lehetőség, ez idő alatt nyílik lehetőség a később bekopcsolódott pályázóknak a szavazatgyűjtésre.

– A szavazatok gyűjtését miként érdemes végezni?

A szavazatok gyűjtését a Pályázó osztályok több módon is kezdeményezhetik:
– Készítsetek figyelem felkeltő plakátot osztályotokról és a játékban való szereplésetekről.

Feltétlen szerepeljen a bemutatkozótokra
vezető link (akár hiperlink formájában is). Helyezzétek el a plakátokat az iskola osztálytermeiben, a folyosókon, az ebédlőben és a tanári szobákban. Kérjétek meg szüleiteket, ismerőseiteket és rokonokat, hogy segítsenek plakátotokat kihelyezni munkahelyükön is, hogy minél többen megismerjenek titeket.

– Ha van nálatok is iskolarádió, hirdessétek magatokat! Kérjétek meg az iskolarádióért felelős tanárt, hogy az iskolahírek között hadd szerepeljen egy pár soros “reklám” osztályotok játékunkban való szerepléséről, amihez kapcsolódóan többi diáktársatok segítségét kéritek. Legyen reklámotok ötletes, vagy akár vicces!

– Írjatok email hírlevelet. Írjatok egy rövid szavazatkérő email-t, melyhez csatoltok egy képet magatokról és/vagy osztályotokról, valamint a bemutatkozótokhoz vezető linket. Kérjétek meg ismerőseiteket, hogy email-eteket továbbítsák munkatársaiknak, barátaiknak, rokonaiknak – akár külföldre is!

– Buzdítsátok rokonaitokat, testvéreiteket és azok ismerőseit, barátait, hogy osszák meg bemutatkozótokat minél többször Facebook közösségi oldalukon. A Facebook és más hasonló közösségi oldalakkal nagyon sok embert érhettek el aránylag rövid időn belül. A személyes kapcsolatokkal ismerőseitek egymást ösztönzik a szavazásra.

– Ha szerencsétek van, ismerősök segíthetnek nektek szavazatot gyűjteni saját nagyobb látogatottságú honlapjukon, blogjukon keresztül. Egy – az osztálytermetek bemutatkozójára vezető – link segítségével könnyen szerezhettek külsős indirekt szavazókat.

– Boltjainkban igyekszünk minden vásárlónknak bemutatni a játékot és szavazásra invitálni őket. Tegyetek ti is hasonlóan: terjesszétek SZÓBAN is hírét annak, hogy indultatok egy játékon, melyhez szükségetek van szavazatokra. Végtelenül sok pozitív visszajelzést kapunk mi is vásárlóinktól az induló osztályokkal kapcsolatban – higgyetek magatokban!

– Ne féljetek nagyban gondolkozni! Vegyétek fel a kapcsolatot a helyi újságokkal, és egyéb közszolgálati médiákkal. Kérjétek támogatásukat. Több osztály már sikerrel járt, és igen nagy tömegeket buzdítottak szavazásra. Nektek is sikerülhet!
További információk a részletes szabályzatban, honlapunkon és az iskolákban kihelyezett plakátokon.
Függönyt akár “ingyen” is vehettek a partnerpontok segítségével:
A termek befüggönyözése történhet akár “ingyen” is ha nálunk (a http://www.fuggonyorszag.hu lakástextil webáruházon keresztül) veszitek meg a textileket, hiszen nálunk a függönyt (és varrást) nem csak pénzben, de partnerpontban is ki lehet fizetni. Tehát amelyik osztálynak nehézséget jelent a textil kifizetése, de a szülők/ismerősök az osztály partnerkódjával nálunk vásárolnak boltjainkban vagy webáruházunkban, a gyűjtött partnerpontokat az osztály/iskola levásárolhatja. Fontos: minden vásárlás esetén feltüntetendő az osztály partnerkódja.

Részletes pályázati feltételek:

– A pályázatban minden Magyar oktatási intézmény osztálya részt vehet.
– A pályázatot az osztályteremért felelős osztályfőnök, vagy annak hozzájárulásával a szülői közösség egyik tagja nyújtja be (név, telefonszám, e-mail cím, iskola nevének és osztály azonosító jelének megadásával.) Továbbiakban “Pályázó”.
– A Pályázó feliratkozik a Fuggonyorszag.hu hírlevelére és partnerkódját a pályázatában feltünteti.
– A már feldekorált, megszépített osztályteremről a Pályázó fényképeket készít (jó minőségű, legalább 5-7 db digitális fotó, min. 5 MP felbontás), melyeket a terem dekorációját bemutató rövid bemutatkozó szöveggel együtt feltölt a regisztrációs felületre.
– A pályázatokra szavazni kizárólag a Függönyország honlapjáról közvetve, és a facebook-on megosztott (osztályterem beszámolójára mutató) link-en lehet. A szavazatok száma az osztály beszámolója feletti facebook dobozban látható.
– A pályázat értékelése során a kapott közösségi szavazatok számát és a szakértő zsűri tagjai által adott értékelést vesszük figyelembe. Fő orientáló értkelési szempontok:
– Kreativitás
– Kivitelezés
– Bemutatkozás szövege
– Képek tartalma és minősége
– Érdemes az iskola weboldalán és facebook felületén direkt linket elhelyezni, amelyre rákattintva könnyebben rátalálnak az iskola honlapjának látogatói a http://www.fuggonyorszag.hu honlapon található kiírásra és az osztályterem beszámolójára és fotóira (ebben az iskola honlapját üzemeltető informatikus tud segíteni).
– A pályázat benyújtója (Pályázó) felel, hogy a beadott és http://www.fuggonyorszag.hu honlapra felkerülő szöveg tartalma és a fényképek a valóságnak megfelelnek, valamint hogy a fényképeken szereplő személyek (illetve hozzátartozóik) hozzájárulnak a fényképek megjelentetéséhez.
Játsszon a Te osztályod is!

További szabályok és részletek

A pályázat kiírója a Függönyország Kft (székhelye 7621 Pécs, Citrom u. 2.).

1. A résztvevő személyek és a játékba történő jelentkezés feltételei
Valamennyi pályázat feltétele az eredményes regisztráció a honlapon és a pályázati felületek írásos jóváhagyása. Lehetőség van előzetes hírlevél regisztrációra, melyet a http://www.fuggonyorszag.hu/hirlevel felületén is megtehetsz. Nem terhelünk feleslegesen hírlevelekkel, hiszen lakástextil webáruházunk körülbelül havonta egyszer értesít e-mailben a kedvezményre jogosító partnerkódodról, a havi- és fődíj sorsolásáról, illetve a honlapunkon megjelenő újdonságokról, akciókról és hasznos tanácsainkról. A részvételhez az értesítés és a nyeremények kiküldése céljából szükséges a pontos név és lakcím megadása. A pályázatban/játékokban résztvevő személy felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.
2. A pályázat időtartama és a nyertesek értesítése
A promóciós pályázatban/játékokban 2015. november 15. és 2016. január 1. között lehet részt venni. A nyertesek nevét http://www.fuggonyorszag.hu honlapunkon tesszük közzé, illetve a nyerteseket e-mailben is értesítjük. A nyertesekről függöny és lakástextil boltunk közösségi felületein és hírlevelünkben értesítjük vevőinket. Az oklevelek (előzetes egyeztetést követően) átvehetők pécsi belvárosi lakástextil szaküzletünkben (7621 Pécs, Citrom u. 2. Colonia Passage Üzletház I. em.), vagy levélben megküldjük őket az írásban megadott címre postán.
Számunkra minden vevőnk véleménye fontos! Kérdéseivel, észrevételeivel hívja a +36-20-55-66-502-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fuggonyorszag.hu e-mail címre.
3. Adatkezelés és egyéb rendelkezések
A Függönyország Kft. a hírlevélre regisztrált személyek és a pályázatban/játékban részvevők adatait bizalmasan kezeli az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. A nyereményjátékban résztvevő személyek a pályázatban/játékban való részvétellel automatikusan elfogadják a jelen szabályzatot és beleegyezésüket adják ahhoz, hogy nyertesség esetén nevüket honlapunkon nyilvánosságra hozzuk. A nyereményjátékban/pályázatban részvevő személy felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatot nem lehet felvenni, illetve az értesítésünkre tizennégy napon belül nem reagál, nem válik jogosulttá a nyereményre és a nyereményjáték kiírója dönthet arról, hogy a pótnyertest sorsol ki.

http://www.fuggonyorszag.hu/ev-osztalyterme
Forrás : pafi.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!