PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 17., kedd

Egy hónap múlva jön az új húszezer forintos

Egy hónap múlva jön az új húszezer forintos

Egy hónap múlva új húszezer forintost bocsájt ki a Magyar Nemzeti Bank. Az új fizetőeszközön továbbra is Deák Ferenc portréja lesz látható, a fizetőeszköz megújul és sokkal több biztonsági eszközt helyeznek el rajta. új húszezres jön


A Magyar Nemzeti Bank 2015 végétől megújított 20 ezer forintos bankjegyeket bocsájt ki – írja honlapján a jegybank.
A most forgalomban lévő 20 ezer forintos bankjegyek 2016 végéig lesznek használhatók a készpénzforgalomban, bevonásuk pontos időpontjáról az MNB később ad tájékoztatást.
A bevonás napját követően a hitelintézetek és a posta pénztárai még három évig, az MNB pedig 20 évig cseréli törvényes fizetőeszközre a régi 20 000 forintosokat.
A penzcentrum.hu úgy tudja, az új 20 ezer forintos december 14-étől kerül forgalomba. A megújult bankjegycsalád első darabját, az új tízezrest egy évvel ezelőtt vehettük a kézbe. Idén az új húszezres jön, a következő két címlet várhatóan a 2 000 és 5 000 forintos bankjegy lesz, 2017-ben.
Az új húszezresen sokkal több biztonsági jel lesz, mint a korábbi húszezreseken. A pénz megújul, a színvilága ugyanolyan lesz, mint a korábbi készpénzzé, ás továbbra is Deák Ferenc portréja szerepel majd rajta.
Forrás : online-hitelek.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!