PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 26., csütörtök

Nagyon friss – újabb telefonos átverés teljed – itt a NAV felhívása

Nagyon friss – újabb telefonos átverés terjed – itt a NAV felhívása

Alig fogadták el az új adócsomagot és a cégek adómúltjuk szerinti besorolását, máris vannak akik igyekeznek ezzel pénzt kicsalni a kevésbé tájékozott társaságoktól. Egy ismeretlen cég közel 7000 forintot kér egy „tanúsítványért”, amivel az egyébként nem is létező „kockázatmentes” minősítést igéri az adóhatóságtól.


Ne fizessen senki a „minősítő tanúsítványért”!

Egy adózó bejelentése hívta fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal figyelmét arra, hogy egy ismeretlen cég nevében többen telefonhívást kaptak, amelyben 6900 forint ellenében olyan „tanúsítványt” ígértek nekik, amely „kockázatmentes” adózói minőségüket igazolja. A bejelentő szerint a telefonáló a NAV-nál jövőre bevezetendő adózói kategóriák hírével nyerészkedik. A telefonáló már azzal is gyanút kelt, hogy olyan minősítést ígér, amilyen nem is létezik. A tisztességes – törvényben előírt feltételeket teljesítő – vállalkozások ugyanis jövőre „megbízható adózói” besorolást kapnak.

A NAV felhívja az adózók figyelmét arra, hogy semmilyen előzetes tanúsítási rendszer nincs, senki ne fizessen ilyen hasznavehetetlen irományért.
Forrás : NAV facebook oldal
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!