PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 23., hétfő

Pályázat notebookok ingyenes használatára magánszemélyeknek!

Pályázat notebookok ingyenes használatára magánszemélyeknek!


A Digitális Magyarország program keretében közel 5000 db notebook és tablet térítésmentes használatbavételére, és ehhez kapcsolódóan informatikai képzésben való részvételre nyílik lehetőség a Nyíregyházán, illetve a Nyíregyházi járás településein élők körében.


A pályázatban az alábbi települések lakói vehetnek részt:
Nyíregyháza, Apagy, Kálmánháza, Kótaj, Nagycserkesz, Napkor, Nyírpazony, Nyírtelek, Nyírtura, Rakamaz, Sényő, Szabolcs, Timár, Tiszanagyfalu, Újfehértó.
Pályázati időszak:
2015. november 16. – december 30.
A támogatandó pályázói célcsoportok:
- nagycsaládosok
- gyermekét egyedül nevelő szülők
- megváltozott munkaképességű személyek, fogyatékkal élők
- nyilvántartott álláskeresők, közfoglalkoztatási programban részt vevők
- 45 év feletti munkavállalók
- aktív idősek

A pályázat legfontosabb általános feltételei:
- magyar állampolgárság
- büntetlen előélet
- háztartás nem rendelkezhet közüzemi tartozással
- ma háztartás egy főre jutó havi jövedelme nem haladhatja meg a nettó 98.000 Ft-ot (egyedül élők esetében a 140.000 Ft-ot)
- a nyertes pályázók vállalják, hogy kötelező képzésben vesznek részt, illetve ezzel párhuzamosan internet-szolgáltatással rendelkeznek
Az aktív idős célcsoportba tartozó pályázók csak tablet, míg a többi célcsoportba tartozók – a nagycsaládosok kivételével – csak notebook elnyerésére jogosultak.
Az egyes célcsoportokra vonatkozó feltételeket, az azokat alátámasztó dokumentumok listáját, a részletes határidőket, a benyújtás módját, valamint a pályázati eljárás további részleteit a Pályázati felhívás és a Pályázati kiírás és útmutató tartalmazza.
További információ és elérhetőségek:
E-mail: nyiregyhaza@emagyarorszag.hu
A Pályázati Programiroda címe: 4400 Nyíregyháza, Luther utca 3. (nyitva tartás: minden hétköznap 10.00 és 19.00 között)
Az eMagyarország Pontok elérhetőségeit a Pályázati kiírás és útmutató tartalmazza.
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!