PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. december 8., kedd

5 ezer forintot visz a postás minden nyugdíjasnak ebben a városban – lehet, hogy az Ön városában is van ilyen!

5 ezer forintot visz a postás minden nyugdíjasnak ebben a városban – lehet, hogy az Ön városában is van ilyen!

Az önkormányzat a nyugdíjasok karácsonyát szeretné kicsit szebbé tenni, így minden nyugdíjasnak fejenként 5000 Forintot visz a postás karácsonyi ajándékként Dunaújvárosban.A pénzt minden nyugdíjas meg fogja kapni legkésőbb december 20-ig.


Az önkormányzat helyi rendelet alkotott ennek a támogatásnak a bevezetéséről, így saját hatáskörben döntöttek arról, hogy minden nyugdíjas, aki dunaújvárosi bejelentett lakhellyel rendelkezik 5000 forint karácsonyi ajándékot kapjon az önkormányzattól! Mindenki megkapja akinek a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ebben az évben ellátást folyósított. (ez alól kivételt képeznek, azok akik árvaellátást kapnak).

Valójában kis csúsztatás azt állítani, hogy minden nyugdíjas megkapja a támogatást, mert valójában nem így van, pontosabban fogalmazva szinte minden nyugdíjas, ugyanis ez a karácsonyi támogatás is jövedelemhatárhoz van kötve, azok kapják meg akiknek nem több a nyugdíja, mint a mindenkori legkisebb öregségi nyugdíj hétszerese, vagyis nem több a nyugdíja, mint 199.500 forint.
12 ezer ember fogja megkapni a támogatást az önkormányzattól, postai úton, december 20. előtt. A támogatás postázását már megkezdték december 8-án, kedden!
A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info