PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. december 13., vasárnap

Hihetetlen – akár duplájára is emelhetik a SZOCPOLT!

Hihetetlen – akár duplájára is emelhetik a SZOCPOLT!


Az Index információ szerint óriási bejelentés várható a miniszterelnöktől a mai Fidesz Kongresszuson. A legfrissebb értesülések alapján a SZOCPOL összegét a duplájára emelhetik és ha minden igaz, akár még a mai nap folyamán be is jelenthetik!

2016-ra óriási keretet adnak a CSOK-ra, Orbán Viktor akár még ma este bejelentheti, hogy a jövő évben duplájára emelik a CSOK-ot, azaz az új szocpolt!
A kormány idén július 1-től vezette be az új szocpolt, kibővített feltételekkel, idén már 1 gyermekes családok is igényelhették és a maximális támogatási összeg, akár 3.25 millió forint is lehet, október 1-től már módosítottak a CSOK-on, aztán bejelentették azt is, hogy korlátlan keret áll rendelkezésre, mindenki megkapja a csok-ot, aki jogosult rá, most pedig újabb óriási dobásra készülnek, a hírek szerint még ma bejelenthetik, hogy duplájára emelik a SZOCPOL összegét!


Jövőre január 1-től az építési engedélyeknél is változás lesz, ami a szocpolosokat is érinteni fogja!




A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info