PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. december 11., péntek

Szuper hír – már internet nélkül is facebookozhatunk a telefonunkon!

Szuper hír – már internet nélkül is facebookozhatunk a telefonunkon!

Óriási hírt jelentett be a Facebook, lényegében már internet kapcsolat nélkül is használhatjuk a Facebookot az okostelefonunkon! Hihetetlen de eljött az az idő, amikor internet nélkül is Facebookozhatunk…ők aztán értenek ahhoz, hogy hogyan kell még nagyobb forgalmat generálni!


Az andoridos rendszerrel rendelkező telefonokon mostantól kezdve már a Facebookot is használhatjuk, kommentelhetünk, likeolhatunk stb.Végre eltűnik az olyan nagyon idegesítő a “A hírfolyamot nem lehet betölteni” című figyelmeztetés.
Ezentúl, amikor nincs internet kapcsolatunk, akkor a korábban a rendszerben mentett, de még nem látott, nem olvasott posztok előrekerülnek, kommentelhetjük őket, sőt posztolni is tudunk, és amikor újra internet kapcsolatunk lesz az alkalmazás azonnal feltölti őket a rendszerbe!

A rendszert még folyamatosan teszteli a Facebook, de az androidosoknak már elérhető az offline módban történő facebookozás.A Facebook mobilapp mostantól folyamatosan menti a friss posztokat, kommenteket a háttérben, amikor netezünk, hogy később el tudjuk őket olvasni internet kapcsolat nélkül is.Ami tényleg ebben, hogy nem olyan posztokat dob be, ami már a könyökünkön jön ki, hanem kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan posztokat olvashassuk, amelyekkel még nem találkoztunk!
A cikk a www.origo.hu egyik cikke alapjn készlült.
A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info