PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2014. december 9., kedd

Ingyenes gyermekétkeztetés 2015: Kiterjesztik az ingyenes gyermekétkeztetést

Ingyenes gyermekétkeztetés 2015: Kiterjesztik az ingyenes gyermekétkeztetést


Eddig a gyerekek negyven százaléka kapott térítésmentesen ételt a bölcsődékben, óvodákban és az iskolákban év közben, a jövőben már a kétharmaduk ehet ingyen – mondta Selmeczi Gabriella a Magyar Nemzetnek.
A lap pénteki számában a Fidesz emberi erőforrások kabinetjének vezetője elmondta: a Fidesz frakció kérte ezt az intézkedést a kormánytól, amely az előterjesztést szerdai ülésén megtárgyalta és támogatta.
Tájékoztatása szerint a részleteken még dolgoznak, de az biztos, hogy a nagycsaládosok és a szociálisan rászorulók bekerülnek az ingyenes étkezésre jogosultak körébe. A fideszes politikus az ingyenes gyermekétkeztetés megerősítését és kiterjesztését a soron következő időszak egyik legfontosabb népjóléti intézkedésének nevezte.
(MTI-fidesz.hu)


A cikk forrása: