PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. január 28., szerda

Jó tanuló, jó sportoló pályázat!

Jó tanuló, jó sportoló pályázat!


Pályázat a Jó tanuló – jó sportoló címre
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a napokban nyílt pályázatot írt ki “A Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója 2014″ cím elnyerésére.
A pályázat célja a tanulóifjúság ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, a fair-play szellemének ápolása, az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés. Továbbá a diákok, hallgatók aktív testmozgásra ösztönzése, az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése, az utánpótlás-nevelés célkitűzéseinek, valamint a tehetséggondozás segítése, illetve a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.
Pályázók köre: minden köznevelésben és felsőoktatásban tanuló és hallgató, aki megfelel a pályázati kritériumoknak
A pályázat benyújtási határideje: 2015. február 10.