PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 6., péntek

Pályázatok nyugdíjasoknak

Pályázatok nyugdíjasoknak


Február 9-ig lehet nyugdíjasoknak pályázni a Magyar Nemzeti Üdülési alapítvány, Erzsébet program 2015-ös pályázat keretein belül.
A tavalyi év 2 legnépszerűbb pályázata KIFEJEZETTEN NYUGDÍJASOKNAK.
Kedvezményes üdülésékere és kedvezményes fürdőbelépőjegyekre lehet pályázni. Mindkettő pályázat esetében február 9 a beadási határidő!
Üdülési pályázat nyugdíjasok számára:

Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 000 Ft-ot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik.
Az elektronikus formában benyújtott adatlapon egy pályázat keretében kizárólag egy személy pályázhat, és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.
Azon pályázó, aki a Pályázati felhívás kedvezményes fürdőbelépők nyugdíjas pályázók számára 2015 pályázati felhívásra 2015-ben pályázatot nyújt be, jelen kiírás keretében nem részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.
A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:
A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014 januárjában már kézhez kapott.
Elnyert támogatás esetén a támogatott 5000 Ft önerő befizetésével veheti igénybe az üdülési szolgáltatást elő-, valamint utószezonban, az alábbiakban jelölt időszakokban:
– előszezonban: 2015. június 15. napjáig;
– utószezonban: 2015. szeptember 1. napjától 2015. december 31. napjáig
megkezdett üdülésre.

A pályázók a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető szálláshelyeken, a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével vehetik igénybe az elnyert támogatást.

Azon pályázók, akik korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.
A pályázat beadási határideje: 2015.01.09. – 2015.02.09.
A pályázat kiírása itt érhető el:
palyazat.erzsebetprogram.hu/?kiiras=165
KEDVEZMÉNYES FÜRDŐ BELÉPŐJEGYEK NYUGDÍJASOK SZÁMÁRA!

Kedvezményezettek köre:

Azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 000 Ft-ot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik. Az elektronikus formában benyújtott adatlapon egy pályázat keretében kizárólag egy személy pályázhat, és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.
Azon pályázó, aki a Pályázat nyugdíjas pályázók számára 2015 pályázati felhívásra 2015-ben pályázatot nyújt be, jelen kiírás keretében már nem részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.
A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:
A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014. januárjában már kézhez kapott.
Elnyert támogatás esetén a támogatott 2500 Ft önerő befizetésével veheti igénybe a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető, valamint jelen pályázati felhívásban rögzített fürdőszolgáltatók meghatározott szolgáltatásait a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével.

Azon pályázók, akik
korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe a fürdőszolgáltatást.

A pályázat kiírását itt tekintheti meg:
http://erzsebetprogram.hu/palyazatok2015/nyugdijas.html