PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 22., vasárnap

Mostantól kérheti a személyidet a Facebook

Mostantól kérheti a személyidet a Facebook


Felfüggeszthetik a fiókodat egészen addig, amíg nem igazolod nekik e-mailben személyazonosságodat.
A Facebook kérheti a regisztrált felhasználótól személyazonosságának igazolását. A dolog nem újdonság, már korábban is volt rá példa.

A Facebook szokott ellenőrzéseket végezni, korábban főleg azoknál, akiknek a tevékenysége okot adott erre. A Facebook-ra regisztráláskor az ellenőrzés mellett azt is elfogadtuk, hogy kérhetnek tőlünk okiratot. Ebben semmi új, semmi meglepő nincs, legfeljebb azoknak, akik nem olvasták el a szöveget korábban.

A személyazonosságot a Facebook szabályzata szerint egy bármilyen hivatalos szerv által kiállított, színes, arcképes igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) – beszkennelésével igazolhatjuk.
1 – Levél érkezik a megadott az email-címre:

Tisztelt Ügyfelünk!

A fiókod átmenetileg fel van függesztve, mert úgy látjuk, hogy az idővonalad nem a valódi nevedet tünteti fel. A Facebook egy olyan közösség, ahol az emberek a valódi személyazonosságukat használják. Mindenkinek kötelező a valódi adatait megadnia, így mindig lehet tudni, kit ér el az ember.
Ahhoz, hogy a fiókot újra tudjuk nyitni, ellenőriznünk kell a személyazonosságodat. Ha még ezt nem tetted volna meg, arra kérünk, töltsd fel személyazonosító okmányodat. A neved megerősítésének a leggyorsabb módja, ha hivatalos, kormányzat által kiállított személyazonosító okmányt küldesz el nekünk.

Ha nem rendelkezel ilyennel, elfogadunk alternatívaként kettőt a következő azonosítók közül:

Ezeket az iratokat fogadja el a Facebook
A két okmánynak együttesen tartalmaznia kell a teljes nevedet, a képedet és a születési dátumodat.
Miután elküldted a szükséges azonosító okmányt, örömmel újranyitjuk a fiókodat.

2 – Miután átküldted az iratokat, pár óra múlva újabb email-t kapsz:

Köszönjük, hogy igazoltad személyazonosságodat. Megszüntettük a fiók zárolását, és most már be kell tudnod jelentkezni. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Személyazonosságod ellenőrzése segít biztosítanunk, hogy mindig, mindenki tudja, hogy kit ér el.
Ha bármi problémát tapasztalsz a fiókba való visszajutással kapcsolatban, kérjük, jelezd.
Ha hasznos volt az írás, nyomj egy lájkot!

Forrás : www.napiszarka.net