PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 29., péntek

Pályázati felhívás – ingyenes táborozási lehetőség

Pályázati felhívás – ingyenes táborozási lehetőség

Akarod tudni, milyen az élet angyalbőrben?
Kíváncsi vagy a fizikai és pszichés kondíciódra?
Érdekel a katonai hivatás?
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt a helyed! Gyere velünk Szentendrére, az MH Altiszti Akadémiára!
A Honvédelmi Minisztérium az Országos Roma Önkormányzattal együttműködésben ismét megrendezi az Esélyegyenlőségi Tábort! Várjuk azokat a roma származású vagy hátrányos helyzetű, a katonai pálya iránt érdeklődő 14 és 22 év közötti fiúkat és lányokat, akik szívesen részt vennének egy különleges katonai táborban.
A jelentkezés alsó korhatára: 2015-ben betöltött vagy betöltendő 14. életév.
A jelentkezés felső korhatára: 2015-ben betöltött vagy betöltendő 22. életév.
2015. július 13-től július 17-ig igazi katonai programokban lehet részed: menetgyakorlat, lövészet, „alakizás” és sok egyéb más feladat vár, ha jelentkezel a táborba! Nem titkolt célunk, hogy megismertessük és megkedveltessük a tábor résztvevőivel a katonaélet szépségeit, továbbá megismertessük a hivatásos és szerződéses katonai pálya sajátosságait, lehetőségeit és előnyeit.
Jelentkezni a pályázati adatlap kitöltésével lehet 2015. június 5-ig az alábbi címen:
Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály, Szabóné Szabó Andrea alezredes, 1885 Budapest Pf.: 25. (A borítékra írd rá: Esélyegyenlőségi Tábor)
A pontosan és részletesen kitöltött adatlap mellé kérjük, hogy mellékelj egy motivációs levelet arról, hogy miért szeretnél az Esélyegyenlőségi Táborban részt venni, mit jelent számodra a katonai életpálya! A magukat roma származásúnak vallók esetében kérjük az illetékes nemzetiségi önkormányzat támogató levelét, a hátrányos helyzetűek esetében pedig az illetékes önkormányzat igazolását a hátrányos helyzetről.

Figyelem! A tábor (programok, szállás, napi ötszöri étkezés) a résztvevők számára térítésmentes, pusztán az útiköltségeket kell fizetned! A létszám korlátozott, így kérjük, nagyon figyelmesen töltsd ki az adatlapot, figyelj a motivációs levél megírására és a szükséges dokumentumok, igazolások megküldésére! A hiányosan kitöltött adatlap vagy a szükséges dokumentumok hiánya miatt sajnos azonnal kizárod magad a táborban való részvételből.
Mielőtt jelentkezel a táborba, tisztázd magaddal és hozzátartozóiddal, hogy tényleg részt akarsz és részt tudsz venni a táborban a fenti időpontban, hiszen ha jelentkezel és később lemondod a részvételt vagy egyszerűen nem jössz el, akkor másoktól veszed el egy fantasztikus, életre szóló élmény lehetőségét!
A sikeres pályázókat legkésőbb 2015. június 26-ig levélben értesítjük. A résztvevők részére ekkor küldjük meg a táborozással kapcsolatos részletes információkat is.
Kérdéseidre az alábbi elérhetőségeken kaphatsz választ:
Szabóné Szabó Andrea alezredes, Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály, kiemelt főtiszt, esélyegyenlőségi referens
E-mail: andrea.szabo@hm.gov.hu
Forrás : www.honvedelem.hu