PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 16., szombat

Több ezer nyugdíjas hiába várja majd az idősgondozót

Több ezer nyugdíjas hiába várja majd az idősgondozót

Nagyon friss hír érkezett, mely szerint sajnos több ezer vidéken élő idős beteg ember, nyugdíjas hiába várja majd az idősgondozót, aki eddig segített neki a bevásárlásban, öltözködésben, házimunkában, gyógyszer adagolásban, ebéd kiszállításában.
Hatalmas csalás merült fel a szociális szférában, az idősgondozói szolgáltatás kapcsát így az állam a teljes finanszírozást azonnal hatállyal felfüggesztette.
Ezek a Magyar Nemzet hírei!
Körülbelül 150 vidéki települése hiába várják majd az idősek az időgondozó érkezését, mert nem fog jönni, ugyanis költségvetési csalás gyanúja merült fel, így az állam azonnal hatállyal felfüggesztette ennek a szolgáltatásnak a finanszírozását.
A szociális szolgáltató egy egzotikus kisegyház felügyelete alól előbb a baptistákhoz, majd a Magyar Iszlám Közösséghez került.A hír a Kelet-magyarországi Humán Szolgáltató Központ által ellátottakat érinti!
Elképesztő, hogy vannak, akiknek semmi sem szent, mindenből ki akarják lopni a pénzt. Azok az idős emberek, akiknek van lehetőségük mástól, családtagoktól, szomszédoktól ismerősöktől segítséget kérni tegyék meg, mert sajnos egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor rendeződik a helyzet és esetlegesen mikor lesz lehetőség arra, hogy egy új szolgáltató jöhessen újra elvégezni a munkát.