PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. június 6., szombat

Jajj Neked, ha tartozol az államnak!

Jajj Neked, ha tartozol az államnak!

Szorul a hurok a tartozásokat felhalmozó adósok nyaka körül. A NAV például igen hamar ki tudja deríteni, van-e még olyan bankszámlánk, amin van pénz.
Az adóhatóság revizorai 2013 nyarától igen könnyen és gyorsan (akár néhány óra alatt) hozzájuthatnak a köztartozást begyűjtők banki adataihoz.
Ez pedig azt jelenti, hogy hamar el tudnak jutni odáig, hogy ha van pénz valamelyik számlánkon, akkor azt késedelem nélküli beszedési megbízással terheljék meg. Vagyis leemeljék, a pénzünket a tartozásunk fejében – hívta fel a figyelmet az Azénpénzem.hu.
A Napi Gazdaságra hivatkozva azt is kiemelték, hogy az idei első negyedévben havonta átlagosan harmincmilliárddal növelték az állam bevételeit a NAV végrehajtói. Az adóhivatal szóvivője, Kis Péter András szerint 2015 első három hónapjában egymillió érdeklődő levelet küldött ki a hatóság a bankoknak.
És nemcsak az inkasszó eszközével élhetnek, hanem (mint erre az első negyedévben is tízezrével volt példa), a munkabérből is letiltathatják az elmaradásunkat, és az értékeinket is lefoglalhatják.
Forrás : http://fn.hir24.hu