PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. július 21., kedd

Nagyon aktuális! 50 ezer forintos bírság járhat érte!

Nagyon aktuális! 50 ezer forintos bírság járhat érte!

ORFK-szóvivő: akár 50 ezer forintos bírság járhat a tiltott helyen való fürdőzésért
A tiltott helyen való fürdőzés szabálysértésnek minősül, amelyért 5 ezertől 50 ezer forintig terjedő bírságot szabhatnak ki a hatóságok – mondta az M1 aktuális csatorna vasárnap déli híradójában az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője.

Csiszér-Kovács Viktória ugyanakkor megjegyezte: céljuk nem a bírságolás, hanem a megelőzés. Ugyanis – hívta fel a figyelmet – a tiltott helyeken veszélyes a fürdőzés, a bányatavak például hirtelen mélyülnek, veszélyes hulladékok lehetnek az alján, ráadásul csak a víz felszíne meleg, az alja rendkívül hideg lehet, ami a gyenge egészségi állapotban lévőkre lehet rossz hatással.
Továbbá az ilyen helyeken nincsenek sem higiéniai, sem elsősegélynyújtó egészségügyi helyiségek sem. Hirdetések Az ORFK szóvivője kiemelte: a legtöbb bányatóban tilos fürdeni. Pest megyében is csak kilenc helyen megengedett a fürdőzés, de – hozott példát – az Omszki-tóban tilos. (MTI)